2777
2789

دوستان کسی قوانین تغییر نام خانوادگی رو میدونه؟ اینکه شنیدم باید حتما پیشوند یا پسوند داشته باشه درسته؟ 

چه فامیلیای قشنگی پیشنهاد میدید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما عوص کردیم بنطرم نباید کسی تو شهرتون ب اون فامیلی تغییر نام خانوادگی داده باشه و شما اولین نفر باشین .اگ کسی اینکارو کرده باشه باید برین از اون شخص اجازه بگیرین ک شما هم اون فامیلی رو برداربن 

قوانین رو نمیدونم

اما یکی آشناهامون قوقه ای بود

عوض کرد گذاشت فرزین

فک کنم از بزرگِ اون فامیلی باید رضایت بگیرن

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
ما عوص کردیم بنطرم نباید کسی تو شهرتون ب اون فامیلی تغییر نام خانوادگی داده باشه و شما اولین نفر باش ...

چند وقت پیش عزیزم؟ فامیلی دوبخشی گذاشتید؟ چطور صاحب اون فامیلیو پیدا کردید که رضایت بگیرید؟

خودم اگه دوبخشی بودن اجبار باشه اینارو دوس دارم، نظرشما چیه؟

آریامهر،پاک سرشت،ادیب پور،نیک نژاد،نیکو منش، نکونظر،ایران نژاد،نکونام، پاک سیما، نیک ستا، بزرگ زاده، امیرپارسا، امیرجاوید، صلح جو،مهرزاد،مهرجو، نیک بخت، نیک پی، نیک سرشت، نام جو

ثبت احوال اطلاع میده بهتون ک طرف کیه و ادرسش کجاس .ن ما اولین نفر بودبم ک اون فامیلی رو انتخاب کردیم ...

فامیلی خیلی قشنگی انتخاب کردید،اینطور نبود که ثبت احوال لیست بده بهتون بگه از بین اینا انتخاب کنید؟

خودم اگه دوبخشی بودن اجبار باشه اینارو دوس دارم، نظرشما چیه؟ آریامهر،پاک سرشت،ادیب پور،نیک نژاد، ...

اریا مهر و  نیک ستا خیلی قشنگ

کاش منم عوض کنم فامیلیمو

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

فامیلی خیلی قشنگی انتخاب کردید،اینطور نبود که ثبت احوال لیست بده بهتون بگه از بین اینا انتخاب کنید؟

نه ما از قبل خودمون انتخاب کرده بودبم .این رصایت گرفتن رو هم از اونجایی میدونم ک چند نفری اومدن اجازه بگبرن ازمون ک فامیلی رو انتخاب کنن