2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فقط مشهدیا دنبال شله و نذری هستن بقیه شهرا دنبال محل عزاداری هستن😑😑😑

مشهدیا اخه امام رضا بهشون نزدیکه براشون طبیعیه جاهای دیگ شوق امام رضا رو دارن و این چیزا من خودم مشهدی نیستم ولی بشدت میبینم مشهدیای اصیلی رو ک فقط ب شوق نذری میرن اینور اونور و لاغیر 

مشهدیا اخه امام رضا بهشون نزدیکه براشون طبیعیه جاهای دیگ شوق امام رضا رو دارن و این چیزا من خودم مشه ...

منم مشهدی نیستم از صبح فامیلای شوهرم زنگ میزدن میگفتن بیاین فلان جا شله میدن واسم عجیب بود

منم مشهدی نیستم از صبح فامیلای شوهرم زنگ میزدن میگفتن بیاین فلان جا شله میدن واسم عجیب بود

منم اولا اینقد برام عجیب‌بود الان نه دیگ طبیعی شده شب طاسوعا ی بنده خدایی ز زد گف میام دنبالتون بریم ی جا خیمه زدن خیلی خوبه و فلان پاشدیم رفتیم من دستمال کاغذی هم برداشتم ک گریه کنم رسیدیم سه راه کاشانی دیدم خیمه زدن مردونه رنونه جدا کردن فقط پذیراییه ی اهنگ نوحه م‌گذاشته بودن چایی خوردیم جات خالی عدسی هم دادن بعد هی منتظر شدم ببینم کی مجلس شرو میشه ک اون بنده خداها گفتن خب دیگ بریم؟مام گفتیم بریم😐 اومدم خونه میگم این الان چی بود؟؟؟رفتیم برا خوردن؟ اصن مونده بودم خیلی عجیب بود برام اینا مشهدی اصیل ازینا ک خیلی اهل خدا پیغمبرن مثلا