2777
2789
عنوان

ریفلاکس وزن گیری نامناسب

1005 بازدید | 44 پست

مامانا پسرم۷ماهشه ریفلاکس گرید۱ داره شیرخشک میخوره هم شیر خودم البته کمه شیر خودم دکترش براش شیربیومیلarنوشت اونو میدم خیلی بالا میاره قبل اون با وجود ریفلاکس استفراغ

آنچنانی نداشت ریفلاکس پنهان بود از بی قراری وزن کم شک  کردم ب ریفلاکس که اونم با سونوگرافی معلوم شد داره وزنش خیلی کمه کوچولوعه بچم چیکار کنم الان چی بدم بهش کمکم کنید لطفا

دخترم ۴/۵ ماهشه ریفلاکس نداره تا حالا جدیدن یاد گرفته دستشو میکنه دهنش بالا میاره کلافه شدم

امروز ۳بار شدید بالا اورد تا حالا اینجوری ندیده بودمش نمیدونم چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرزادمم شیرخشکیه اوایل زیاد بالا میاورد الان ۸ ماهشه هر دم میبینی یهو یعالمه بالا آورد

تازه فهمیدم ریفلاکس داره اونم با سونوگرافی چون استفراغ نداشت بخاطر کم وزنیش شک ب ریفلاکس داشتم که درست بود دکترش ar بیومیل داده استفراغ میکنه شدید نمیدونم چیکار کنم از اول هم شیرخشک دادم هم شیرخودم

پسرم از 3 ماهگی رفلاکسش رو نشون داد و هر لحظه شیر و آب بالا میاورد. دکتر دادو داد اما فقط روزی یه بار رانیتدین بش میدم که اسید معده اش رو خنثی کنه.

یه تخته شیبدار گذاشت زیر تشکش و دیگه بالشتم نیاز نداره. 

شیر کم در وعده بیشتر بش میدم

گرمیچر بخاطر تضعیف اسد نعدا آخر شب بش میدم.

صبحا بش قطره بی بی کر میدم

آروغشو کلا میگیرم

هر روز بدنش رو با روغن زیتون ماساژ میدم بخصوص شکمش در جهت عقربه ساعت

صبح قبل شیردهی پاها و دستاش رو ورزش میدم

خدا رو شکر خیلی بهتر شده و تقریبا بالا نمیاره

پسرم از 3 ماهگی رفلاکسش رو نشون داد و هر لحظه شیر و آب بالا میاورد. دکتر دادو داد اما فقط روزی یه با ...

واقعا چند کیلوعه عزیز پسرت؟ شیرخشک میدی یا شرخودت