2777
2789

خودم مثلا یه حرفی میزنن یا خبرچینی میکنن بعدا تکذیب میکنن و میگن تا حالا این حرفو نشنیدیم 😂😂😂😂

مترجم و مدرس زبان انگلیسی فرانسه و ترکی استانبولی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مومن بودن رو ففط تو نماز و حجاب میبینن هیچچچچچچ بویی از غیبت نکردن دل نشکستن دخالت نکردن دروغ نگفتن دو به هم زنی نکردن دعوا بین دیگرانن ننداختن نبردن یکسری از فامیلای خودم 

مردای فامیل شوهرم حتی سن بالاها مثه پدرشوهرم خیلی راجع به خلنومای فامیل نظر میدن در مورد قیافه و تیپ و استایل..من چندشم میشه..همش راجع به زیبایی حرف میزنن..اصن برا شخصیت ارزش قائل نیستن فقط ظاهر افراد براشون مهمه

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
خبرو پخش میکنن در حد بی بی سی بعد انکار میکنن،  ما نگفتیییم

دقیقا فک و فامیلای من کم مونده بگن ما دهن نداریم 😂 خیلی عجیبن 

مردای فامیل شوهرم حتی سن بالاها مثه پدرشوهرم خیلی راجع به خلنومای فامیل نظر میدن در مورد قیافه و تیپ ...

حتما خودشون شخصیت ندارن دیگه

مثلا مادرشوهرمن از یکی از عروسای فامیل تعریف میکنه بعد طرف گندش در میاد بعد با پرویی میگه اون که خوب ...

بگو مال ما خار داره تعریف نمیکنیییی 😂😂😂😂

بگو مال ما خار داره تعریف نمیکنیییی 😂😂😂😂

بذار این دهنم بسته بمونه،تا پریروز میگفت فلانی اصلا خرج نمیذاره رو دستش،جایی تو مهمونی گفتن که فلانی ماهی ۴ میلیون خرج خودشه هر سری هم ۵ تومن پول تزریق صورتشه،بعد من به مادرشوهدم گفت فلانی که خرج‌نمیکنه گفت دیگه داره پیر میشه مجبوره که بکنه،گفتم رنگ و وارنگ‌میپوشه چی؟میگه همه ارزون قیمتن😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️بعد کم آورد گفت شوهرش درآمد داره باس خرج کنه😂😂فلان عروس به به،چه فلانی چه فلونی،اصلا گاوه مادرشوهرم

بذار این دهنم بسته بمونه،تا پریروز میگفت فلانی اصلا خرج نمیذاره رو دستش،جایی تو مهمونی گفتن که فلانی ...

حیفه گاو 😂 من بعضی وقتا با خودم فکر میکنم شاید من غیر عادی ام اینا همشون عادی و نرمالن