2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1715456 بازدید | 28536 پست
شما برای چی این عرقیات رو خوردین ؟ برای درمان چی من مامانم میگه بچه که بودم اینقدر مو داشتم اصلا کف ...

کمبود اهن و ویتامین ها هم باعث ریزش مو میشه باید ازمایش بدی و قرص بخوری استرس هم سلطان بیماریه دیگه من هم  زمانی که 18 سالم بود نه غذای سالم میخوردم نه ورزش نه خواب درستی استرس هم داشتم بدنم کلا ضعیف شد از همون زمان ریزش موهام شروع شد

سعی کن همه اینها رو هم درست کنی

من این عرقیات رو خوردم چون طبع گرمی دارن چون من همیشه سردمه دکتر طب سنتی گفت چون بدنم سرده بیمار شدم ...

منم طب سنتی گفت بدنم سرد شده 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از بچگی جلوی موهام خیلی کم پشت تر بود

بعد الان ریزش مو هم گرفتم بدتر🤦🏻‍♀️

دوتایی که میبافم موهامو دیگه میخوام گریه کنم از بس که نازک و کوچولو میشه 

الان شرایط کوتاهی هم ندارم 

شما چیزی سراغ ندارین؟

فقط لطفا درمان دائمی باشه🙏

بچه‌ها من جلو موهام خالی شده چیکار کنم؟؟؟

نگران نباش منم یه مدت بود کلا ریزش موی شدید داشتم دسته ای میریخت خیلی بد بود تااینکه یکماهه رفتم پیش دکتر متخصصی که دوستم معرفی کرد هم مزو انجام دادن هم داروی تقویتی بهم دادن خدا خیرشون بده اسم کلینیکشون بزنی تو گوگل میاد کلینیک باراد سمت خیابون دولت خیلی دکتراشون خوبن حتما برو مشاورشون رایگان👌🏻😍

آخه کی میتونه همه این مراقبت ها رو انجام بدهمن هرکاری که بگین انجام دادم ولی خوب نشدمحیف اونهمه هزین ...

سلام عزیزم. منم مثل شما خیلی هزینه کردم. چاره اش اگزوزوم تراپی و همزمان هیرفیلر هستش. رفتم کلینیک تخصصی پوست رزیبا. تو اینستاگرام و گوگل سرچ کنی پیداشون میکنیم. کارشون خیلی درسته.