|
مشاهده متن کامل بحث +
1715456 بازدید
|
28536 پست
قوانین تایپیک:
خواهش میکنم تو پستاتون اونایی که احوال پرسی و سلام و خداحافظ و هستی؟نیستی؟؟شب بخیر و صبح بخیر و تشکر و...خلاصه همچین چیزا رو پاک کنید.بقیه موردا حتی اگه بیربط به تایپیک باشه ایراد نداره.حالا دوست داشتین و حوصله تون شد و سرعتتون بالا بود پاک کردین اونا رو هم چه بهتر.
شما برای چی این عرقیات رو خوردین ؟ برای درمان چی من مامانم میگه بچه که بودم اینقدر مو داشتم اصلا کف ...
کمبود اهن و ویتامین ها هم باعث ریزش مو میشه باید ازمایش بدی و قرص بخوری استرس هم سلطان بیماریه دیگه من هم زمانی که 18 سالم بود نه غذای سالم میخوردم نه ورزش نه خواب درستی استرس هم داشتم بدنم کلا ضعیف شد از همون زمان ریزش موهام شروع شد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نگران نباش منم یه مدت بود کلا ریزش موی شدید داشتم دسته ای میریخت خیلی بد بود تااینکه یکماهه رفتم پیش دکتر متخصصی که دوستم معرفی کرد هم مزو انجام دادن هم داروی تقویتی بهم دادن خدا خیرشون بده اسم کلینیکشون بزنی تو گوگل میاد کلینیک باراد سمت خیابون دولت خیلی دکتراشون خوبن حتما برو مشاورشون رایگان👌🏻😍