و واقعا باهاش رک و راست مثل یه دوست صمیمی رفتار میکنم و طوری که اعتراف کرد خیلی مهربونم
مثلا اولین شب که اومده بود خونمون اتاقش و با گل تزیین کردم و همش هم تو یسری مسایل مثلا برا جشنشون میگم برو بهترین ارایشگاه رو انتخاب کن و مامان با من واسه عقدشونم اتلیه نرفتن چون وقت نداشتن برا این هم مامانم و راضی کردم قراره ازش پول بگیرم ببرمش ارایشگاه و ببرمش اتلیه کلا اینکه دلم نمیخواد عقده ی هیچی تو دلش بمونه اینایی که گفتم هم مثال بود از خانمیشم هرچی بگم کم گفتم کلا ادم اروم و سر بزیریه اصلا تا حرفش نگیریم نمیخنده ولی تا دلتون بخواد باهاش شوخی میکنم و کاری میکنم غش کنه😁ولی یه مشکلی دارم..شوهرم مذهبی هست و کلا خونواده مذهبی هستیم داداشم جلو منو شوهرم و خونوادم بغلش میکنه و بوسش میکنه یا دوتایی میرن حموم من یخورده معذب میشم به دا اشم گفتم بازم رعایت نمیکنه(اینم بگم من واقعا از ته دلم خوشحال میشم عشق داداشم و بهش میبینم گاهی هم مثلا عروسمون تو اشپزخونه تنهاس از باغچه گل میچینم میدم داداشم بده بهش)بنظر شما من چجوری بهش بگم ناراحت نشه؟؟یا چیکار کنم؟خیلیامون به داداشم گفتیم ولی انگار نه انگار یا تو اتاق میرن صدا خنده هاشون و عشق بازیاشون میاد 😣
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
متوجه شدم گلم،اما قرار نیس همه ادما مثل هم فکر کنن،مثلا شما ابی دوس داری من بنفش قرار نیس دنی ...
اره ببین الان مثلا تو خانواده اینا الان ناراحت شدن از برخوردشون بهتر نیست یکم با این فرهنگ اینا یا طرز فکر یا علاقه هاشون راه بیان ؟ بنظر منم با استارتر موافقم برادرش داره اشتباه میکنه . همین برادر ۱۰۰ درصد مخالف بود اگه شوهر خواهرش میخواست این کارا را جلو بقیه کنه . البته پسر و دختر کم سن اخه پسر ۲۳ ساله زن برا چی بود !!!!!خخخخخ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
كاس خانواده هاي ماهم جلوي ما بهم محبت ميكردن همديگرو ميبوسيدن بنظر من اصلا كار زشتي نيست خيلي ...
خودم معدب میشم عزیزم ،سختمه داداشم و میبینم
خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
من فكر ميكنم شما بايد داداشتونو بابت ابراز عشقش به همسرش تشويق كنيد نه كه تذكر بديد
فک کنم تو نظرات خونده باشید که خودمم به داداشم گل میدم میگم بده به خانمت .و خیلی کارای دیگه .تشویق کردن به محبت درسته ولی تو اتاق ،شما معذب نمیشی وقتی برادرت زنش و جلو شوهرت میبوسه؟بنظرم اصلا اهمیتی نداره اینکه از نظر شما زشته یا درسته چون سوال من این نبود!من سوالم این بود چطوری حرفم و بگم زنداداشم ناراحت نشه
اره ببین الان مثلا تو خانواده اینا الان ناراحت شدن از برخوردشون بهتر نیست یکم با این فرهنگ اینا یا ط ...
حتما نیاز داشت که درخواست زن کرد دیگه
اره ببین الان مثلا تو خانواده اینا الان ناراحت شدن از برخوردشون بهتر نیست یکم با این فرهنگ اینا یا ط ...
افرین دقیقا،چه خوب درک میکنی