2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 55 پست
متوجه شدم گلم،اما قرار نیس همه ادما مثل هم فکر کنن،مثلا شما ابی دوس داری من بنفش  قرار نیس دنی ...

اره ببین الان مثلا تو خانواده اینا الان ناراحت شدن از برخوردشون بهتر نیست یکم با این فرهنگ اینا یا طرز فکر یا علاقه هاشون راه بیان ؟ بنظر منم با استارتر موافقم برادرش داره اشتباه میکنه . همین برادر ۱۰۰ درصد مخالف بود اگه شوهر خواهرش میخواست این کارا را جلو بقیه کنه . البته پسر و دختر کم سن اخه پسر ۲۳ ساله زن برا چی بود !!!!!خخخخخ

لایک نکن دوست عزیز ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كاس خانواده هاي ماهم جلوي ما بهم محبت ميكردن همديگرو ميبوسيدن  بنظر من اصلا كار زشتي نيست خيلي ...

مامان و بابای من از وقتی یادمه بهم میگفتن عزیز،عزیز جان

الان این موضوع شده ارث،به همه ما هم سرایت کرده

اما اگه غریبه بشنوه میگه چقدر لوسسسسسس

نمیدونن که این شده یه عادت

این یه مثال بود لطفا نگین چه ربطی داره

مامان و بابای من از وقتی یادمه بهم میگفتن عزیز،عزیز جان الان این موضوع شده ارث،به همه ما هم سرایت ک ...

دقيقا وقتي پدر و مادر جلوي بچه ها بهم محبت كنن بچه ها هم محبت كردن رو ياد ميگيرن و اين خيلي قشنگه 

عشقشون پايدار عزيزم

كاس خانواده هاي ماهم جلوي ما بهم محبت ميكردن همديگرو ميبوسيدن  بنظر من اصلا كار زشتي نيست خيلي ...

خودم معدب میشم عزیزم ،سختمه داداشم و میبینم 

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
من فكر ميكنم شما بايد داداشتونو بابت ابراز عشقش به همسرش تشويق كنيد نه كه تذكر بديد 

فک کنم تو نظرات خونده باشید که خودمم به داداشم گل میدم میگم بده به خانمت .و خیلی کارای دیگه .تشویق کردن به محبت درسته ولی تو اتاق ،شما معذب نمیشی وقتی برادرت زنش و جلو شوهرت میبوسه؟بنظرم اصلا اهمیتی نداره اینکه از نظر شما زشته یا درسته چون سوال من این نبود!من سوالم این بود چطوری حرفم و بگم زنداداشم ناراحت نشه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
اره ببین الان مثلا تو خانواده اینا الان ناراحت شدن از برخوردشون بهتر نیست یکم با این فرهنگ اینا یا ط ...

حتما نیاز داشت که درخواست زن کرد دیگه

اره ببین الان مثلا تو خانواده اینا الان ناراحت شدن از برخوردشون بهتر نیست یکم با این فرهنگ اینا یا ط ...

افرین دقیقا،چه خوب درک میکنی