2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 55 پست
نمیشه گفت بی حیایی بنظرم هنوز متوجه نمیشن میشه گفت بی ملاحظگی

عزیزم متوجه نمیشم یعنی چی ؟؟؟؟ 

مگه بچه ان؟ 

اگر این اندازه از عقل و کمال رو در دو نفر دیدین که ازدواج کنن و تشکیل خانواده بدن، دیگه فهمیدن چنین مساله ای از ابتدایی ترین چیزها هست .

حموم رفتم جلوی بقیه ؟ که چی بشه ؟

دو تا بزرگتر صحبت کنن با جدیت و البته اخلاق خوب و تمام .

الانم یه عده میان میگن در کشور من دیدن طناب دار عادی تر است تا دیدن بوسه عاشق😐😐😐😐

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بس رو دادید ب دختره .  ب دختره این سری بگو یکم مراعات کن .  اصلا خوشم نمیاد از جلف بازی ...

وای اینقد مستقیم اگه خواهرشوهر منم به منم بگه هرچند ادم خوبی باشه ناراحت میشم ..نمیدونم  اصلا نمیدونم باید چیکار کرد از وقتی عقد کردن شوهرم خونه مامانم نمیخوابه😭

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
چند ساله اند ؟

۱۸و۲۳

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

ربطی  به مذهبی  بودن  نداره  اصلا  خوب  نیست  اینکارا  تو فرهنگ  ما جایی  نداره 

داداشت  هم بد آمپر  چسبونده  زودتر  براش  عروسی بگیرید  

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
وای خیلی زشته خو اونم جلوی همسرتون پاشن برن حموم😕

نه خداروشکر جلو شوهرم پیش نیومده برن حموم جلو من و مامانم رفتن.جلو شوهرم داداشم خیلی باهاش شوخی میکنه یا بغلش میکنه یا بوسش میکنه

عزیزم متوجه نمیشم یعنی چی ؟؟؟؟  مگه بچه ان؟  اگر این اندازه از عقل و کمال رو در دو نفر د ...

اره بنظرم بهترین کار اینه بابام صحبت کنه

اخه اصلا زشت نیس این موضوع ،که بخوایم بگیم لوس بازیه،بعدا از سرشون می افته،چرا  چی میشه چرا این ...

نه کسی گفت لوس بازیه ن گفت از سرشون میفته ! 

بسته نیست اینجا میشه بی حیایی  . 

شما فوری گفتی وا ما هم باهم میرفتیم حموم بعد سوال کردن جلو بقیه میگه بقیه یعنی کیا ؟ سوالا متوجه نشدی میگی ما هم میرفتیم !!!!! 

لایک نکن دوست عزیز ❤
بابات صحبت کنه خیلی بهتره. شما اصلااا خودت رو قاطی نکن و هیچی نگو. زن داداشت هنوز بچه است 18 سالشه ه ...

بنظرم همش تقصیر داداشمه😐😐اونه کا بغلش میکنه یا مجبورش میکنه بره باهاش حموم وگرنه اونم خجالتیه خودش

نه کسی گفت لوس بازیه ن گفت از سرشون میفته !  بسته نیست اینجا میشه بی حیایی  .  شما ...

متوجه شدم گلم،اما قرار نیس همه ادما مثل هم فکر کنن،مثلا شما ابی دوس داری من بنفش 

قرار نیس دنیا یه رنگ باشه،

متوجه منظورم شدی