2777
2789

ویه چیزی بگم که امیدوارتربشین من سایزتخمدانام به شدت کوچیک شده بود.پریودمیشدم ولی دکترامیگفتن داری یاعسه میشی حالانمیدونم معجزه پیاز کناربقیه چیزایی که گفتم بوده یاچی....به طرزباورنکردنی درعرض چندماه سایزتخمدانام نرمال شده...هوووووررررااااا😍😍😍😍

لطفاهرکی ازپیازدرمانی نتیجه گرفته علت ناباروریش چندسال منتظره وچه کارایی روانجام داده وباچنددوره پیازدرمانی جواب گرفته بذاره تابچه هاباامیدشروع کنن..مرسی عزیزان.انشاالله همه منتظرابه حق این ماه عزیزجواب بگیرن😌😌😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم اسمم زهراس.هشت ساله منتظرنی نی ام.بیست وشش سالمه.عکس رنگی گرفتم.لاپاراسکپی کردم.آی و آی کردم.یه دودوره لتروزول وکلومیفن وامپولای هاش ام جی وهاش سی جی زدم.ودراخرمیکرو که پانکچرکردنند کلاچهارتاتخمک کشیدن ولی اصلالقاح انجام نشد.دوسال کامل درمان رورهاکردم ولی دوماهه که پیازدرمانی رودرکنارچیزایی که گفتم شروع کردم 

بچه هاخواهش میکنم کسایی که تجربشودارندویانتیجه گرفتندبیان اینجااطلاع بدن تاکسایی که مثل مامشکل دارندازاین روش خبرداربشن واستفاده کنندانشاالله که نتیجه ببینند

دیفن جان مشکلتون چی بودچندوقت منتظربودین

نمیدونم،دکتر می گفت مشکلی ندارم،ولی گویا فولیکول هام کوچک بودن،فقط 6 ماهی بود اقدام می کردم،نمیشد،تا پیازدرمانی کردم همون ماه باردارشدم. 

چطوراستفاده کردی دیفن جان.به همون روشی که من گفتم وایاکامل روزی دوباروخوردی وازچندم پریودیت شروع کرد ...

دقیق یادم نیست،ولی پریودم که تموم شد روزی یکبار خوردم، حتی رعایت نکرده بودم قبل ناهار یا شام باشه،فقط خوردم، تا روز تخمک گذاری ادامه دادم،دیگه نخوردم، همون ماه جواب داد.