2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ٢سال عضو شدم واي فعاليت نداشتم  تا الان فكر ميكردم فقط خانوما هستن  آخه آقايون اينجا ...

عزیزم اینجا سایت عمومیه. نمیدونم از نظر من مشکلی  نیست. همه ی آقایونی که عضو هستن بی شخصیت نیستن

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!

بعضی اقایون سایت هستن خیلی مودبن که حسابشون جداست.بعضیا هم هستن معلوم الحال من بی رودربایستی گزارش میزنم.

نمیشه که جلو عضویتشونو گرفت بعضیا مریضن نمیفهمن خانومای متاهل اکثرا اینجا عضون دیدین کسی مزاحمه یا حرف نامربوط میزنه گزارش بزنید بهترین راهه

ميشه لطفا دليل ورودتون به سايتي كه مربوط به خانوماست رو بفرماييد؟

من اینجا خواننده خاموش بودم دیدم سی درصد مسائل مربوط به بحثا زنونس ۷۰ درصدش عامه اس بعدش خیلی پستا خانما از اقایون کمک می خوان منم دیدم اینجوریه گفتم عضو بشم

یک عدد مستر(آقا)هستم