2777
2789
عنوان

طبع من گرمه يا سرد؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 22 پست

معمولا ادم با خوردن خوراکی های موافق طبعش حالش خوب میشه ، بعضی مواقع هم برعکسه ، مثلا ادم با طبع گرم نمیتونه عطر گرم رو تحمل کنه ، ولی توی حالت کلی شما باید از غذاهای با صفرای لطیف استفاده کنید ، مثلا سوپ گندم در هفته حتما بخورید ، یا روغن زیتون توی غذاتون ،یا خود زیتون اینها برای خمه ی افراد با هر طبعی مفیده و اصلاح مزاج میکنه

سلام😊 
معمولا ادم با خوردن خوراکی های موافق طبعش حالش خوب میشه ، بعضی مواقع هم برعکسه ، مثلا ادم با طبع گرم ...

مرسي ك اطلاعات خوبتونو با من در ميون گذاشتين😌😌

❤️

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما احتمالا طبعتون دم بلغمه

دم گرم و تر و بلغم سرد و تر

معدتون سرده که با ترشی اذیت میشید

ترشی و پنیر و دوغ و بستنی و مواد غذایی که مواد نگهدارنده داره و ... اینا برای معده سرد ادیت کنندست و البته باعث چاقی بلغمی ها میشه

شما احتمالا طبعتون دم بلغمه دم گرم و تر و بلغم سرد و تر معدتون سرده که با ترشی اذیت میشید ترشی و ...

خيلي ممنونم از توضيح خوبتون❤️

همين طوره معدم سرده👌👌ممنونم😌

اگر گرمی زیاد استفاده میکنید و اذیتتون نمیکنه ،معمولا نشونه ی اینکه طبعتون سرد هست .

راستش من هر سايتي تست ميدم ميگم گرمه طبعت.

نبضم و ..

اذيت ك خوب جوش ميزنم با ابن ك جوش ندارم ب صورت عادي🤔ولي دارچين زنجبيل و ..بخورم حالم خوشه و بشاش تر هستم😄ولي جوش حتميه.