2777
2789
قد کوتاه باشی مسخره میشی قد بلند باشی مسخره میشی حرف بقیه مهم نیس مهم خودتی و مطمئن باش بهترینی

من خودم خیلی خودمو دوست دارم کوچولو و ریزه میزه ام 

ولی خب یه جایی که میرم انگار توچشمم چون کوتام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 158ام مجرد بودم خ اذیت بودم واسه قدم اما بعد ازدواج نه. مادر شوهرمم اوایل می خواست قدمو توی سرم بزنه دید من واسم مهم نیست اونم بیخیال شد.جاریهامم همشون از من قد بلند ترن اما باز به تیپ و هیکل من حسادت می کنن.بنا براین خوش هیکل و خوش لباس بودن مهمتره تا قد بلند بودن.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

بچه ها 

طبق تحقيقات خانوماي قد كوتاه هورمون زنانشون بيشتره( پروژسترون) 

اين هورمون باعث ميشه كوتاها جذاب تر و سك سي تر ب نظر بيان

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
من خودم خیلی خودمو دوست دارم کوچولو و ریزه میزه ام  ولی خب یه جایی که میرم انگار توچشمم چون کو ...

من خودم قدم بلنده فک نکن این حس فقط ب خودت دست میده

منم وقتی کنار آدمایی ک ازم کوتاه ترن وایمیستم همین حس تو رو دارم

منم قدم کوتاهه ولی عاشقققققققق قدمم دختر باید قد کوتاه باشه خصوصا لاغرم باشی که عالیه میشی مثل عروس ...

اوووووووووووووف دیگه هیچی

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی