2777
2789

الان یه ماهه نمیذاره تا دم درخونه برم همش توخونه ام پولم نمیده بهم واقعا بریدم اصلا ازاین عادتا نداشت ولی حالا نمیدونم چرا اینجوری شده 

خدا خودت پناهم باش ک جزتو تکیه گاهی ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا کردین؟  چرا ازش نمی پرسی؟

تاپیک قبلی ام گفتم ک درگیر قصیه دخترشیم واینکه خیلی حرفا زده بودن ک شوهرم جوابشونو داده ولی نمیدونم دلیلش چیه 

باهاش  تو یه فرصت مناسب بخاطر این موضوع صحبت کن

هرچی میگم میگه نه من همونم مشکلی نیست دوست ندارم دیگه بری مردم حرف زیاد میزنن وعقلشون به چشمشونه

هرچی میگم میگه نه من همونم مشکلی نیست دوست ندارم دیگه بری مردم حرف زیاد میزنن وعقلشون به چشمشونه

شما همونی ک همسرت ی دختر داشت از ازدواج قبلش و شما راضی نبودی خونواده شوهرت حتی از دخترش ب شوهرت خبر بدن؟