2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 20137 بازدید | 226 پست
یک سوال حسابداری که خودش مالیات و حقوق تجارت داره شما گفتی از قانون اساسی میاد منظورت همین بخش هاست؟ ...

نه من منظورم تو سوالات اطلاعات عمومی که از قانونی اساسی میاد مثلاً وظایف رهبر رییس جمهور  نمایندگان مجالس و...

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه من منظورم تو سوالات اطلاعات عمومی که از قانونی اساسی میاد مثلاً وظایف رهبر رییس جمهور  نماین ...

هوم وظایف قوه ها و اسامی و این طور چیزها اگر باشه خوبه باید یک دور نگاه بندازم ممنون از راهنماییتون

راستش بخوای من تا الان مرخصی زایمان بود ولی همکار با کارانه پاداش این حرفا دور و بر چهار میگیرن

خوبه 

خدا برکت بده 

موفق باشی😊😊

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
تخصصی حسابداری لطف می کنی بگی ؟

بله من ۲۰۰۰تست کرمی میزدم برا مالی کتاب مرور جامع هم داشتم ولی خلاصه هاش می‌خوندم همش نمی تونستم بخونم برا حسابرسی هم همون مرور جامع خلاصه ها را خواندم صنعتی هم همینطور البته برا صنعتی یه منبع دیگه هم داشتم الان اسمش یادم نمیاد برا دولتی هم قوانین دیوان محاسبات می خواندم اینجور یادم

هوم وظایف قوه ها و اسامی و این طور چیزها اگر باشه خوبه باید یک دور نگاه بندازم ممنون از راهنماییتون

آره کلا مقدارش کمه بعد به درد بخور بخاطر همین میگم میصرفه بخونی کتابش هم باید ارزون باشه چون کم

علوم اجتماعی دبیرستان؟

تو علوم اجتماعی دبیرستان نیست بعدم مناسبت ها هم میاد مثل روز دولت تاریخ بعضی از عملیات ها جنگ یعنی منظورم اینه که یه نگاه به تقویم هم بندازید خالی از لطف نیست

آره کلا مقدارش کمه بعد به درد بخور بخاطر همین میگم میصرفه بخونی کتابش هم باید ارزون باشه چون کم

اگر درحد علوم اجتماعی دبیرستان باشه دارم علوم اجتماعی مو فکر کنم! اگر دور نینداخته باشند!

کتابی شما خوندی؟ اسمش رو می گی؟

تو علوم اجتماعی دبیرستان نیست بعدم مناسبت ها هم میاد مثل روز دولت تاریخ بعضی از عملیات ها جنگ یعنی م ...

عملیات معروف باشه خوبه مثلا اسم عملیات فتح خرمشهر که این هم داخل دفاعی دبیرستان پیدا میشه!

می بینی به فکر کن کردن هزینه هام هرچی هرجا باشه می پرسم هست مطمئن شم!

اسم ناشر یا نویسنده لطف می کنی؟ شرمنده سوال هی می پرسم

نه خواهش میکنم مرور جامع معروف تو حسابداری جز منابع ارشد هست مال انتشارات نگاره نوشته نوروش وکرمی و....ولی قوانین دیوان محاسبات من جزوه دانشگاه داشتم خیلی خوب بود الآنم نمی‌دونم به شما بگم چی بخونی

عملیات معروف باشه خوبه مثلا اسم عملیات فتح خرمشهر که این هم داخل دفاعی دبیرستان پیدا میشه! می بینی ...

یه نمونه که یادم مونده اینه سردار شهید عملیات خیبر چه کسی بود البته ایشون هم تقریبا معروف