الان یکی از دوستان تاپیک گذاشته بود که آزمون آموزش و پرورش قبول شده خواستم بگم منم قبول شدم البته سازمان حسابرسی این آزمون های جامع استخدامی کاملا درست چون سازمان سنجش برگزار کننده است پارتی بازی نداره کسی هم سوالی چیزی دار بگه جواب بدم
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اتفاقا دوستم چند سال پيش همين استخدامي اموزش پرورش قبول شد خيلي شيك تو مصاحبه ردش كردن يه سهميه اي ب ...
منم سال ۹۱رتبه تو آزمون دارایی ۵استان تهران شد یکی از بالاترین نمره ها رو آورده بودن اونم آزمون استخدام رسمی اما فقط چون تاریخ لیسانسم چند روز بعداز تاریخ ابلاغ آگهی بود رد شدم یعنی به قدری غصه خوردم که مریض شدم تمام هورمون های بدنم ریخت بهم تا مدتها افسرده بود علاوه بر اون من بارها مرحله آزمون قبول شدم هم بانک هم بنیاد مستضعفان هم جاهای دیگه اما تو مصاحبه رد میشدم پس پارتیم کجا بود؟!!
اره از وقتی فراگیر ها اومده پارتی بازی صفر نشده ولی خیلی کم شده مصاحبه خب ...
دقیقا فراگیر خیلی خوبه من دومین آزمونی که شرکت کردم قبول شدم مصاحبه هم علمی بود دیگه منو چون متاهل بودم هیچ جا قبول نمیکردند اینجا هم وقتی بهم زنگ زدن باورم نمیشد تازه جالبی این بود تازه تست بی بی چکم مثبت شده بود جالبیش هم تازه ما جرا بارداریم؟!؟!؟!؟
اگه کسی سوالی داشت که تو بضاعت سواد من بود بذار تونستم جواب میدم
یک سوال حسابداری که خودش مالیات و حقوق تجارت داره شما گفتی از قانون اساسی میاد منظورت همین بخش هاست؟ یا قانون اجتماعی و حق و حقوق افراد نسبت به همدیگر؟