2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 20137 بازدید | 226 پست
اتفاقا دوستم چند سال پيش همين استخدامي اموزش پرورش قبول شد خيلي شيك تو مصاحبه ردش كردن يه سهميه اي ب ...

منم سال ۹۱رتبه تو آزمون دارایی ۵استان تهران شد یکی از بالاترین نمره ها رو آورده بودن اونم آزمون استخدام رسمی اما فقط چون تاریخ لیسانسم چند روز بعداز تاریخ ابلاغ آگهی بود رد شدم یعنی به قدری غصه خوردم که مریض شدم تمام هورمون های بدنم ریخت بهم تا مدتها افسرده بود علاوه بر اون من بارها مرحله آزمون قبول شدم هم بانک هم بنیاد مستضعفان هم جاهای دیگه اما تو مصاحبه رد میشدم پس پارتیم کجا بود؟!!

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
[QUOTE=104206719]😕پارتی بازیی وجود نداره حتما ترازش نسبت ب رقبا کم بود خانوم... من مادرم فرهنگیه ول ...

عزیزم نیاز ب لیسانس نیس دانشگاه فرهنگیان منظورمه لیسانس بگیرم ک رام نمیدن برم اون دانشگاه😂

تیکر بارداری نیستا تیکر رژیممه وزن هدف60کیلو قد:168وزن الانم 65

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن عزیزم مدرک دیپلم نمیگیرن  شااااااید کارداتی بگیرن اما دیپلم ن

آها دانشجویه کاردانی نمیگیرن ؟

حتما باید مدرکم بیاد ؟

چون یه خانم معلمی از آشناها میگفت میتونی شرکت کنی ولی دوتا دانشگاه همزمان سخته رفتنش

استارتر از منابع و درصدهات بگو

منابع عمومی که گفتم اگه حسابداری هستی بگو تخصصی ها رم بگم ولی درصدها یادم نیست حقیقت دقیق دو سال پیش همین موقع ها بود دیگه یادم نمونده

منم سال ۹۱رتبه تو آزمون دارایی ۵استان تهران شد یکی از بالاترین نمره ها رو آورده بودن اونم آزمون استخ ...

اره از وقتی فراگیر ها اومده پارتی بازی صفر نشده ولی خیلی  کم شده  

مصاحبه خب  ممکنه سلیقه ای عمل کنن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم نیاز ب لیسانس نیس دانشگاه فرهنگیان منظورمه لیسانس بگیرم ک رام نمیدن برم اون دانشگاه😂

اهان

فرهنگیان ک دیگه فک نکنم پارتی بازی باشه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
منم سال ۹۱رتبه تو آزمون دارایی ۵استان تهران شد یکی از بالاترین نمره ها رو آورده بودن اونم آزمون استخ ...

آخی چقدرم زجر کشیدی عزیزم 

خداروشکر که ناامید نشدی و به مسیرت ادامه دادی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست / انقدر سیر بخند که ندانی غم چیست
اره از وقتی فراگیر ها اومده پارتی بازی صفر نشده ولی خیلی  کم شده    مصاحبه خب   ...

دقیقا فراگیر خیلی خوبه من دومین آزمونی که شرکت کردم قبول شدم مصاحبه هم علمی بود دیگه منو چون متاهل بودم هیچ جا قبول نمی‌کردند اینجا هم وقتی بهم زنگ زدن باورم نمیشد تازه جالبی این بود تازه تست بی بی چکم مثبت شده بود جالبیش هم تازه ما جرا بارداریم؟!؟!؟!؟

حقوق رسمیا بالاتر از پیمانیه اونایی ک ازمون استخدامی میدن پیمانین 

تا پنج سال پیمانی بعد انگار رسمی آزمایشی بعد رسمی میشه ولی اون آزمون دارایی مستقیم رسمی بود اگه اون موقع میرفتم الان ۶سال شد بود پست میگرفتم

[QUOTE=10420   حقوق  شما  چنده  الان

راستش بخوای من تا الان مرخصی زایمان بود ولی همکار با کارانه پاداش این حرفا دور و بر چهار میگیرن

اگه کسی سوالی داشت که تو بضاعت سواد من بود بذار تونستم جواب میدم 

یک سوال حسابداری که خودش مالیات و حقوق تجارت داره شما گفتی از قانون اساسی میاد منظورت همین بخش هاست؟ یا قانون اجتماعی و حق و حقوق افراد نسبت به همدیگر؟

آها دانشجویه کاردانی نمیگیرن ؟ حتما باید مدرکم بیاد ؟ چون یه خانم معلمی از آشناها میگفت میتونی شرک ...

دوتا دانشگاه؟یعنی چی

ن عزیزم استخدامی وقتی میتونی شرکت کنی ک فارغ التحصیل شده باشی مثلا کارشناسی تموم کردی میتونی استخدامی شرکت کنی