2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 20137 بازدید | 226 پست
سلام عزیزم. منم ارشد حسابرسی دارم.  به جز سازمان حسابرسی، کدوم اداره یا سازمانی برای خانم ها خو ...

قبلاً هم گفتم اگه زبانت در حد متوسط ۵۰۴بخون لغتهای گزینه های زبان همه از ۵۰۴کتاب تست هوش بخونید راه حل مسائل هوش یاد داده کتاب icdlداری بخونید سوالاتشان تقریبا راحت میتونی نمره جمع کنی مناسب ها تقویم حواست باشه اینا وقت خیلی نمیگیره اما نمره بیار

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
انشالله اگه خیرو صلاح قبولی توکل به خدا

مرسی عزیزم ان شاءالله همه مون بتونیم بدون دردسر بریم سرکار 

تاریخ مصاحبه ۱۲ برج ۱۰ هست بران دعا کن خیلی استرس دارم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خیلی از سازمان بد شنیدم برای خانم ها،میگن ساعت کاریش وحشتناک ،ماموریت داره،کلی دلسرد شدم موندم ب ...

سلام امروز تو سایت دیدم قرار برای مصاحبه دعوت بشید مراحا وزارت داارایی (تحقیقات محلی مصاحبه عقیدتی)طی کردید یا نه تازه دارید میایید مصاحبه؟سازمان

سلام امروز تو سایت دیدم قرار برای مصاحبه دعوت بشید مراحا وزارت داارایی (تحقیقات محلی مصاحبه عقیدتی)ط ...

مراحل

بله من ۲۰۰۰تست کرمی میزدم برا مالی کتاب مرور جامع هم داشتم ولی خلاصه هاش می‌خوندم همش نمی تونستم بخو ...

سلام،‌دوست عزیز منم  رشته آن حسابداری میشه کم‌کم کنین که چیا خوندین

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
سلام، عزیزم منم رشته ام حسابداریه  معدل هم لازمه بالایه ۱۴ باشع؟

اره باید بالایی 14 باشه و من معدل کارنامه ازمون میگم و هر شهری از یه نمره شروع میشه شعر ما شیراز تز 22 بود 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اره باید بالایی 14 باشه و من معدل کارنامه ازمون میگم و هر شهری از یه نمره شروع میشه شعر ما شیراز تز ...

سلام بستگی به ازمون داره دیگه باید ببینید تو شرایطش چی گفته منابع هم همونایی که قبلاً گفتم 

عزیزم میشه در مورد مصاحبه کمک کنید رشتمم حسابداریه

سازمان قبول شدی؟ اگه سازمانی مصاحبه اش تخصصی راجع به مفاهیم کلی مسائل حسابداری و حسابرسی

سلام امروز تو سایت دیدم قرار برای مصاحبه دعوت بشید مراحا وزارت داارایی (تحقیقات محلی مصاحبه عقیدتی)ط ...

سلام دوست خوبم،من مصاحبه ۳۶۰۰وخورده ای شد ترازم و متاسفانه رد شدم،بچه های نزدیک ۴۲۰۰ به بالا برای ستاد قبول شدن،فعلا خبری از ذخیره ها هم نیست 

سلام عزیزم راجعبه آزمون با سابقه فعالیت خبر داری ؟ 

رشته من تو دفترچه نیست و باید حتما دوسال سابقه داشته باشم ،حالا این دوسال رو همینجوری قبول میکنن یا حتما باید دوسال بیمه رد شده باشه ؟ 

سلام عزیزم راجعبه آزمون با سابقه فعالیت خبر داری ؟  رشته من تو دفترچه نیست و باید حتما دوسال س ...

اطلاع ندارم