الان یکی از دوستان تاپیک گذاشته بود که آزمون آموزش و پرورش قبول شده خواستم بگم منم قبول شدم البته سازمان حسابرسی این آزمون های جامع استخدامی کاملا درست چون سازمان سنجش برگزار کننده است پارتی بازی نداره کسی هم سوالی چیزی دار بگه جواب بدم
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
سلام عزیزم. منم ارشد حسابرسی دارم. به جز سازمان حسابرسی، کدوم اداره یا سازمانی برای خانم ها خو ...
قبلاً هم گفتم اگه زبانت در حد متوسط ۵۰۴بخون لغتهای گزینه های زبان همه از ۵۰۴کتاب تست هوش بخونید راه حل مسائل هوش یاد داده کتاب icdlداری بخونید سوالاتشان تقریبا راحت میتونی نمره جمع کنی مناسب ها تقویم حواست باشه اینا وقت خیلی نمیگیره اما نمره بیار
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
مرسی عزیزم ان شاءالله همه مون بتونیم بدون دردسر بریم سرکار
تاریخ مصاحبه ۱۲ برج ۱۰ هست بران دعا کن خیلی استرس دارم
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام، عزیزم منم رشته ام حسابداریه معدل هم لازمه بالایه ۱۴ باشع؟
اره باید بالایی 14 باشه و من معدل کارنامه ازمون میگم و هر شهری از یه نمره شروع میشه شعر ما شیراز تز 22 بود
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر