2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 20137 بازدید | 226 پست

من تو این مدتی که بودم خداروشکر همکارهای خوبی داشتم علل الخصوص سرپرست های عالی نسیبم شد خدایی برادرانه پدرانه رفتار کردن خیلی آدم های خوبی بودن تا الان انشالله از این ببعد هم همین باشه ولی خدای هر جا بری سر کار آدم بدو خوب پیدا میشه خوبی اینجا اینه زود آدمها عوض میشن

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم منبع خاصی رو پیشنهاد میدی تا بتونم بخونم تا بتونم از پس سوالات علمی مفهومی بربیام؟

همون درس های دانشگاه جزوه های اساتیدت بخونی بسه

فکر کنم میگفتن ذخیره نگران نباشه سازمان فوق العاده کسری نیرو داره اگه صلاحت و خیرت باشه انشالله درست میشه

توکل بر خدا♥️♥️ خدا خیرتون بده عزیزم انشاالله همیشه موفق باشید و پله های ترقی رو دو تا یکی طی کنید، ...

سلام عزیزم منم ارشد حسابرسی دارم منتظرم تا آزمون استخدامی برگزار بشه میشه لطف کنی بگی چیا خوندی؟ عمومی و اختصاصی ?درصداتون چند بود؟ مصاحبه چی شد رفتین؟

هرکی اینو گفته دروغ گفته عین سگ من خودم دو تا بچه کوچیک دارم البته تو سازمان همه چی بستگی به سرپرست ...

سلام عزیزم. منم ارشد حسابرسی دارم.  به جز سازمان حسابرسی، کدوم اداره یا سازمانی برای خانم ها خوبه؟ و برای قبولی تو آزمون استخدامی چقدر باید وقت بزارم* 

منم امسال ازمون دستگاه اجرایی ازمون نهم قبول شدم ۱۱ برج دیگه میگم برا مصاحبه ترا خدا دعا کنید برام 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من بهتون بگم که اینایی که تو اموزش پرورش استخدام میشن اینجوری رو اثلا قبول ندارم چون اکثر اونایی که ...

شما که اصلا رو اثلا مینویسی ک دیگه نباید حرف از سواد بزنی گل من🤭

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬
عزیزم کجا قبول شدی؟ مطالعه کرده بودی؟

همین شیراز سازمان تحقیقات اره ۶ ماه میخوندم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
منم امسال ازمون دستگاه اجرایی ازمون نهم قبول شدم ۱۱ برج دیگه میگم برا مصاحبه ترا خدا دعا کنید برام&n ...

انشالله اگه خیرو صلاح قبولی توکل به خدا

سلام عزیزم. منم ارشد حسابرسی دارم.  به جز سازمان حسابرسی، کدوم اداره یا سازمانی برای خانم ها خو ...

دیوان محاسبات و سازمان بازرسی وقت گذاشتن هم بسته توانمندی ذهنی اطلاعات قبلی خودتون داره