2777
2789
عنوان

رشد نکردن جنین

8066 بازدید | 16 پست

سلام. من داخل ۱۱هفته و چند روزم امروز رفتم غربالگری بهم گفتن بچه رشد نکرده و قلب نداره  و توی ۶ هفتگی مونده.۶هفتگی هم لک دیدم رفته بودم سونو بچم قلب داشت دکتر بم پروژسترون داد خوب شدم. حالا دکتر برای هفته دیگه سونو و ازمایش نوشته. نمیدونم تکلیفم چیه.. کسی مثل من بوده؟ سقط کنم یا امید داشته باشم؟ نه لک دارم نه درد

۱۱ هفته خیلی دیره😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااینجور رشد نمیکنه دلیلش چیه من هفته پنجمم گلم سونوگراغی بعدی کی برم ببینم رشد کرده

دلایل ژنتیکی و خیلی نامعلوم 

ولی استرس نگیر منم بارداربودم اینجاهرچی میخوندم بخودم نسبت میدادم .۳۰تا سونوگرافی تو ۹ماه رفتم😁

من نمیدونستم باردارم و دیر فهمیدم چون موعد پریودی به مدت ۷ روز لکه بینی به مقدار زیاد داشتم، فکر میکردم پریودم و به خاطر تغییر اب و هوا و خونه تکونی اینجوری شدم. اما بعد به علائم شک‌کردم. سونو قلب نداده بودم و دکتر فرستاد غربالگری اول. درست روز قبل از غربالگری سقط شد، حدس میزنم همین اتفاق برام افتاده بوده.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
من برا غربالگری رفتم گفتن ۹ هفته و دو روز رشدش متوقف شده خیلی داغون شدم به جاش بعد ۳ سال خدا یه دختر ...

امیدوارم خدا هم بمن دوقلو بده دختر پسر . اما چقدر صبر سه سال... 

چرااینجور رشد نمیکنه دلیلش چیه من هفته پنجمم گلم سونوگراغی بعدی کی برم ببینم رشد کرده

من کم خونی شدید دارم هر چی بدکترم گفتم توجه نکرد حدس میزنم برای همین باشه. فولیک اسید ۱ بمن داد در حالی ک دکتر خونم بهم ۵ داده بود. یک روز در میان ۵و۱ استفاده کردم اما حدس میزنم کمم بوده

من کم خونی شدید دارم هر چی بدکترم گفتم توجه نکرد حدس میزنم برای همین باشه. فولیک اسید ۱ بمن داد در ح ...

من اصلا ناخواسته باردار شدم اصلان هم فولیک اسید نخوردم کمبود اهنم دارم الان میشه بخورم هفته پنج اخه ماما ننوشت برام

من اصلا ناخواسته باردار شدم اصلان هم فولیک اسید نخوردم کمبود اهنم دارم الان میشه بخورم هفته پنج اخه ...

کلا باید از ۶ماه قبل میخوردی. اما الان قطعا احتیاج داری. به دکتر زنانت حتما مطرح کن اما پیشنهادم اینه حتما حتما برو پیش دکتر خون.من الان فهمیدم باید میرفتم. چون دکتر زنانم مشکل خونمو نفهمید منم کمبود خون ناشی از اهن دارم. 

وای بقران استرسی بهم وارد کردی چکار کنم رشد نکنه 

امیدوارم بچتون خوب رشد کنه استرس نگیر... زیر نظر دوتا دکتر باش چون ازمایشت میده دکتر خونت اولربرو پیش دکتر خون که جوابش زود بیاد. منم هنوز علت عدم رشد معلوم نیست. باید صبر کنم. اگر لک دیدی حتما برو دکتر چه ۱ بار چ چندبار... البته لک هم عادیه... ولی دارم میگم اطلاع داشته باشی. منم به حکمت خدا راضیم اما بلاتکلیفی اذیتم میکنه.