2777
2789
عنوان

شقاق سینه شدید.چه شیر خشکی بدم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 47 پست
نه اینکه ندم ...فعلا با دست بدوشم میانه وسطا بهش بدم .شیر خشک هم بدم حداقل سیر شه

پس بادکتر مشورت کن شاید همین مقدارشیرخودت کافیش باشه ومن بچم نارس بود برای وزن گیری سریع دکتر ب ب لاک روتوصیه کرد که خداروشکر مناسب بود ووزن گیری ِِخوبی داشت پسرم

من ازتومیپرسم!چندتاسفررفتی؟چندتاکتاب خوندی؟

سلام عزیزم شیر خشک نده ،من مشکل شما رو داشتم وقتی میخواستم به بچه شیر بدم وحشتناک سینه ام درد داشت 

ولی همون طوری میدادم،کرم شقاق میزدم هیچ فایده نداشت روز هفت پسرم بود یهو دیدم خون بالا آورد سینه زخم بود ترک داشت نگو خون خورده

حالا راه حل عالی وو صد در صدی

یه روز سینه ات رو بدوش،با شیشه شیر بده بعد

عسل اصل رو پیدا کن بزن نوک سینه ات یه مشمافریزر هم بکش روش ،بعد سینه یه شب تا صبح توش بمونه ،بعد میبینی قشنگ خوب شده، اول عسل رو خوب بشورواز همون شیر بده ،بعد که شیر دادی دوباره عسل بزن وبعد مشما رو روش بکش بعد همون دو سه ساعت شیر بده ولی هر دفعه عسل رو بزن وببند چند روز ادامه بده و،معجزه اش رو ببین اگه نتیجه گرفتی برا سلامتی خودمو بچه ام لطفا دعا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو زجر نده امروز فردا باس واکسن داره وزن کم نکنه به نظر من گیگوز بگیر یه کوچولو بعش بده اگه ساخت ...

ی واکسن بیما ستان زد ...بعدی واسه دو ماهگی هست یعنی چندمش باید ببرم واسه واکسن ؟؟؟

ی واکسن بیما ستان زد ...بعدی واسه دو ماهگی هست یعنی چندمش باید ببرم واسه واکسن ؟؟؟

بعدم چهار ماهگی بعدم شش ماهگی 

بچه تا میاد یه ذرت گوشت بره روش واکسن میزنن😩

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .

اون واکسن سل هست تو بیمارستان میزنن بعدم جاش چرک میکنه بعد خوب میشه ولی ردش تا اخر عمر میمونه لعنتی 😂😂 همه داریم 

فرقی نمیکنه یعنی روز چهل زایمان باشه یا 50؟؟؟ماه دوم منظورمه ها

سر وقت که وارد دو ماه میشه گلم ...روز تولدش دو ماهگی ....

سر وقت که وارد دو ماه میشه گلم ...روز تولدش دو ماهگی ....

یعنی مثلا دوم شهریور زایمان کردم میشه دو مهر،برای دومین واکسن؟؟؟؟؟؟،،،ولی فردای زایمانم واکسن زدنااا

شهریور زایمان کردی میشه دوم ابان گلم فک کنم 

بازم از بهداشت بپرس کارت واکسن داری که باس تو اون علامت بزن برات 

انشاالله بهترین روزای زندگیم داره با اشک و درد میگذره ...بچه م گناه داره الان میبینمش دلم ضعف میره ...

تو فقط شیرخودتو بده مطمعن باش پشیمون نمیشی سختیش همین اولاشه،من اصلا شیرخشک ندادم سختیاشون به جون خریدم،تو فقط پماد بزن هردقیقه بزن روش بمونه

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

از عطاری فلوس بگیر بزن عالیه عالی ی ی

سر بچه اولم که خون میومد و افتضاح شده بود یکی دو روزه خوب شد

سر بچه دوم همون چند روز اول که سوزش داشت زدم با دو سه بار استفاده کردن کلا خوب شد