2777
2789
عنوان

بچه ها کسی از اردبیل هست میخوام در مورد اونجا یکم بهم اطلاعات بده

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 23 پست

من ۷سال اردبیل زندگی کردم از نظر زبان تومدرسه خیلی اذیت شدم البته دهه ی هفتاد بود اینجوری الان که خواهرم اونجاس دخترش ترکی بلد نیس ولی راحت مدرسه شو میره و میاد پسرشم که ترکی بلده ولی بازم تعصب نسبت به زبان مادری تو اردبیل کمتر ازبقیه جاهاست انگار.همشون باهات فارسی میحرفن نترس

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين خود شهر اردبيل اگه بيشتر از شيراز نباشه كمتر نيست إينو مطمئن باش شهر خيلي خوب خون گرم ولي نه به ...

مرسی گلم اگه همشون مث شما باشن خیالم راحته 

راستش خودمم دبیر ام ولی من بزرگسالم و انعطاف پذیریم خوبه و میتونم مشکلاتمو راحت حل کنم ولی بچه ها خب تو محیط های عادی هم ممکنه مشکل داشته باشن چه برسه به چنین تغییری 

تو اردبیل شمالی خیلی زیاد هست. واسه همین کسایی که فارسی صحبت میکنن زیادن. فقط دیگه سعی کن با لهجه ته ...

نه چون بچگیم تهران بودم لهجه شیرازی ندارم اصلا پدر و مادرم هم ندارن 

من تهران زندگي ميكنم ولي اردبيلي ام بگو شايد بشه جراب بدم؟

ببخشید یه سوال مردم اردبیل خیلی مذهبی هستن

آخه میدونین من کارمندم و اصلا چادر دوس ندارم البته اصلا آدم سنت شکنی نیستم و دوس ندارم به چشم بیام ولی اینجا تو شیراز خب راحت لباس میپوشم دیگه 

اونجا چطوریه 

سلام من برا خلخال اردبیلم.نگران اردبیل نباش فارسی بدشون نمیاد 

به نظرتون لباس گرم شیراز بگیرم یا برم اردبیل بخرم 

خونه خودمونو اینجا میخوایم خالی بمونه واسه خودمون پس وسایل اش رو توش نگه میداریم و مبل و وسایل خونه هم باید برای اونجا بخریم 

اونجا قیمت ها و جنس هاش چطوره

جایی هست جنس خارجی با قیمت مناسب که تقلبی نباشن  

من ۷سال اردبیل زندگی کردم از نظر زبان تومدرسه خیلی اذیت شدم البته دهه ی هفتاد بود اینجوری الان که خو ...

ببخشید مذهبی هستن 

من دوس ندارم تو محل کارم چادر بپوشم 

بی حجاب نیستم ولی مذهبی هم نیستم