2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو شربت درست كردن به جاي آب شير بريز

همون دستو حلوا يه ليوان ارد يه ليوان روغن تفت ك دادي واسه شربتش دو ليوان شير يه ليوان شكر نصف ليوان گلاب و عرق حل و رعفرون خنك ك شد بريز توي اردو روغنت

من واسه مراسم ديروز اين طوري درست كردم همه تعريف ميكردن

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس
میشه توضیح بدین

بيا اين لينكو باز كن كامل توضيح داده

http://namnak.com/حلوای-تخم-مرغ.p24091#

موفقیت من زمانی آغاز شد که نبردهای کوچک را به جنگجویان کوچک واگذار کردم.دست از جنگیدن با کسانی که غیبتم را می کردند برداشتم.دست از جنگیدن با خانواده همسرم کشیدم.دیگر به دنبال جنگیدن برای جلب توجه نبودم.سعی نکردم انتظارات دیگران را برآورده کنم و همه را شاد و راضی نگه دارم.دیگر سعی نکردم کسی را راضی کنم که درباره من اشتباه می کند. آنگاه شروع کردم به جنگیدن برای اهدافم، روياهايم،ايده هايم و سرنوشتمروزی که جنگ های کوچک را متوقف کردمروزی بود که مسیر موفقیتم آغاز شد. هر نبردی ارزش زمان و روزهای زندگی ما را ندارد. نبردهایمان را عاقلانه انتخاب کنیم.ژوان وایس

مهم اندازه هاست 

من عاشق حلوام .‌دور از همه خونه ها 

خیلی پختم و خیلی تست کردم دستوراتو 

تا رسیدم به دستور مورد علاقم 

میخواستم برات بزارم چون اصلا شکی توش نیست 

ولی موبایلم خرابه .‌هرکاری کردم دفترچه یادداشتش باز نشد . اونجا نوشتمش حفظم نیستم به خدا 

فقط میخوام بگم اندازه ی مواد خیلی خیلی مهمه . کم و زیاد که میشه بد میشه

مثلا مادر من چشمی میریزه همیشه .‌هر دفعه یک طعم و بافتی داره . چند روز پیش درست کرد کش می اومد و از شیرینی مثل عسل شده بود 

راستی حتما وقتی حلوات اماده شد دم کنی بزار ده پونزده دقیقه که عالی بشه . این فوت کوزه گریشه .‌خیلی ها بلد نیستن اینو

مقدار 10تا کاسه تک نفره. 

تخم مرغ کامل یا بدون سفیده 2 عدد

اب معمولی 1لیوان. گلاب1لیوان. شکر1/5لیوان.   ترکیب ارد سفید و ارد برنج 1لیوان روغن1/2لیوان اسانس هل و وانیل و زعفرون ب مقدار لازم

طرز تهیه:تخم مرغ رو ک من خودم 2تا کامل استفاده میکنم با گلاب و وانیل خوب میزنم تا کف الود بشه،تو ی ظرف دیگه نصف ارد برنح و نصف ارد سفید میزارم رو حرارت در حدی ک بوی ارد بلند بشه چون حلوا زرده نباید رنگش تیره بشه،بعد روغنو اضافه میکنم و از رو حرارت بر میدارم یا زیرشو خیلی کم میکنم، بعدم تخم مرغ و گلاب هم زده رو میریزم تند تند همش میزنم اخه ارده داغه ممکنه تخم مرغ توش بسته بشه،تو ی ظرف دیگم از قبل اب و شکر رو گزاشتم بجوشه در حدی ک شکر حل بشه،خلاصه تخم مرغ و ارد ک مخلوط شد هی ب دفعات شیره شکرو اضافه میکنم و بعدم یکم اسانس هل و دم کرده زعفرون غلیظ وقتی ب اصطلاح حلوام گهواره یعنی از ظرف جداشد از رو حرارت برش میدارم مث توپ جمع میشه اون موقع امادست،حتی ی صدای فیس میده و حباب میفته اینا از علائم اماده شدنشه

من اینجوری میپزم

یه لیوان شکر+یه کیوان آب+ کمی زعفران و گلاب میگزارم روی گاز تا شکر حل بشه و بعد خاموش میکنم

یه لیوان آرد را الک میکنم و آروم تفت میدم تا رنگش تغییر کنه وقتی یکم تیره شد یکم پودر دارچین و هل توش میریزم و بعد کمنر از نصف لیوان روغن اضافه میکنم و مرتب هم میزنم  حالا نوبت ریختن شهد هست کم کم بریز و نم بزن تا یک دست بشه مواظب باش نسوزی و مدام روی حرارت هم بزن تا جمع بشه بعد یکم کره اضافه میکنم تا براق بشه بعدم قابلمه را میچرخونم و حلوا را میزنم به دیواره قابلمه که عالی بشه