2777
2789
والله بارداری برا من که جز تکونای نی نی دلخوشیه دیگهای نداشته همش زجر بوده
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم دختر من محیا یعنی حیات و زندگی هم اسم قرانیه هم شیکه و با معنی هر کی تا حالا شنیده میگه خیلی اسم قشنگیه
اگه روزگار گذاشت یه بار دیگه دنیا بیام بازم عاشقت میشم بازم سراغ تو میام
چرا چنتا شو پسندیده میگه یادداشت کن تا بعدا برسی کنم
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
بالاخره در هر دوره اسمها تغییر پیدا میکنه 100 سال پیش اسم پروانه و عسل و نیلوفر اجق وجق میومد اسم شهین و مهین و زری اقدس سرسنگین الانم یه سری اسم ها اینطور بنظر میان خلاصه منظورم اینه اسم سلیقه پدر و مادر و متناسب با فرهنگ و باورشونه پس اسم ها رو اجق وجق نامیدن کار درستی نیست از الان بفکر پیری بچه ها نباشید اسم با محتوا در هر سنی معنی داره اسم دختر من ویانا هست کلی تحقیق کردم در موردش که حتما ایرانی باشه به معنی خرد و دانایی بزرگ هم بشه این اسم باهاش بزرگ میشه پیرم بشه این اسمها نسل خودشونو پیدا کردن..این نظر منه
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
عزیزم به همسرت بگو خب بچه های الان همه با هم پیر میشن دیگه! مثلا الان عجیبه که یه پیرزن 80 ساله اسمش پارمیدا باشه ولی وقتی دخمل شما انشالا 80 سالش شد اون موقع همسن و سالاش همه پارمیدا و پرنیا و درنیا و...... هستن پس دیگه عجیب و غریب نیست واسه اون زمان

من این اسما رو دوست دارم واسه دخمل:

پارمین

آوین

هانا

حنا

مانلی

مهرسا

ویانا

سوفیا

آسمان
مدلهای عکس اتلیه ای من: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=858963&PageNumber=1 مدلهای تقویم: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1596169&postID=60779012 اگه تقویم یا عکس اتلیه ای برای کوچولوتون میخواین به این لینکا سر بزنید[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_15.gif[/smiley][smiley]s/sm_50.gif[/smiley] ایمیلم: lovelyphoto2014@gmail.com
همسر منم خیلی به اسم گیر میده... سر پسرم شاید 40 تا اسم پیشنهاد دادم رو هر کدوم یک ایرادی میگذاشت... الان هم سر دومی باز همین بساط بود.. منتها 95% اسمها (1 دونه برای دخمل یه دونه هم پسر) تصویب شد... با کلی چشمک و ناز و عشوه اومدن من... هههه

من همسرم ایرانی نیست و ایران هم زندگی نمیکنیم وگرنه اسم گندم و آسمان و آوین هم جزو کاندیداهام بود....
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد