2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استفاده کردم خیلی خوبه تو چهار ماه ده کیلو کم کردم

بستگی به بدن داره البته من دوماه اول خیلی کم وزن کم کردم ماه سوم و چهارم یدفعه هفت هشت کیلو کم کدوم

هر کی یه تقدیری داره خدایا خودت تقدیرم رو بخیر بگردون🙏
زیاد نیست 4ماه،من دارم خیلیی کم میخورم زد تو 15هفته 7 و نیم کیلو باید کم کنی

بستگی به وزنت داره و اینکه بخوای چقد کم کنی من خودم خواستم ده کیلو کم کنم

چه جوریه میشه بگین 

از نت دان کن،قد و وزنت رو میدی بر اساس قد و وزنت میگه روزی اینقد کالری باید مصرف کنی،حالا ازصبحی ک بیدار میشی هر چی میخوری حتی اب وارد برنامه میکنی ک از حد کالری روزانه ات بالاتر نری

شما ک ده کیلو کم کردید روزانه چند کالری مصرف میکردید.وزنتونم میشه بگید

عزیزم بستگی به وزن خوده ادم داره  اگه تو نت بزنی بهت کالری مصرفی برای کاهش نیم کیلو در هفته رومیده من ۱۲۸۵ تا مصرف میکردم 

من قدم160هست وزنم70،بیشتر شکم دارم از بعد زایمانم تکون نخورده😵😔

من ۷۳ یا ۷۴ بودم ولی خیلی میترسیدم که کم نکنم اخه خیلی رژیم میگرفتم فایده نداشت اولش یهکم سخت بود برام ولی عادت کردم الان تو دوره تثبیتم کالری تثبی بهم داده سعی کن ۸ لیوان اب رو حتما بخوری هم نمیزاره صورتت بیوفته هم اینکه سوخت و ساز بدنو میبره بالا زودتر لاغر میشی چند دقیقه  قبل غذا هم اب بخور اونجوری کمتر غذا میخوری .من صبحانه هم تخم مرغ آبمز میخوردم جون سیر میکرد تا ناهار بره لاغری هم خوبه

من رژیم خودسرانه و قرص ودمنوش رو قبول ندارم چون هم وزن برگشت میکنه هم ایتکه عوازض داره 

ی دوره دوماهه ازخانم ساداتیان گرفتم کارشون فوق العاده هستشسالم خوری  بدون گرسنگی  ومحدودیت مطابق سفره  اشتهام کم شد راحت بود وورزش هوازی توخونه بهم میداد 12کیلو دوماه کم وردم وزنم ثابت شده  شکمم  عالی وزنم برگشت نکرده  وبیش این هست ایشون هرروزپیگیری میکنه 

ایدی تل گراتمشون PPPPP_e@

لینک کانال تاایج شون fatimasadati700@