2777
2789

من نا اميد نيستم

من با وجود اينكه دكترا گفتن ٥٠ سال ديگه هم صبر كنيد بازم بچه دار نميشيد نا اميد نيستم ... 

تنها كسي كه ميتون صفر مطلق به من بده خود خداست 

ميخوام از هر كي مياد تو اين تاپيك خواهش كنم براي من دعا كنيد ....

فقط از خدا ميخوام تو اين شبا حاجتم بده

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

استارتر عزیز بیا تو تایپیک آخر من که درباره ی حاجت رواییه 

خیلیا مشکل شما رو داشتن و بچه دار هم شدن 

نا امید نباش

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی ک خود خدا حاحتتو بده امروزیچیزی شنیدم خیلی ناراحت شدم طرف ۱۲ سال بود بچه دارنمیشده بعدش ک خدا بهش میده تو سن ۱۰ سالگی ازش میگیره چقد سخته اخه ادم کباب میشه  

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
الهی ک خود خدا حاحتتو بده امروزیچیزی شنیدم خیلی ناراحت شدم طرف ۱۲ سال بود بچه دارنمیشده بعدش ک خدا ب ...

دقيقا برا همين همش از خدا خواستم هر وقت قسمتم بود ، به زور نمي خوام 

[QUOTE=104175810]دقيقا برا همين همش از خدا خواستم هر وقت قسمتم بود ، به زور نمي خوام مطمئن باش خدا حاجتتو میده چون صبر داریو ب اجبار نمیخوای خوشبحالت که انقد صبوری الهی خدا بحق همیروزای عزیز جواب صبرتو بده

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

نا امید نشو چند نفر رو دیدم شدن که حتی دکترا باور نداشتن صبر کن علی اصغر واسطه بشه خدا حاجتت رو بده برای من هم دعا کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیززززم انشاالله شش ماهه ابا عبدالله برات دعا کنه سال دیگه نی نی ات صحیح وسالم بغلت باشه چه قدر دل ...

انشالله ... دعا كرم بهترين قسمت برات پيش بياد كه هميشه خوشحال باشي

نا امید نشو چند نفر رو دیدم شدن که حتی دکترا باور نداشتن صبر کن علی اصغر واسطه بشه خدا حاجتت رو بده ...

مرسي كه اميد و اميد و اميد ميديد بهم ، خيلي انرژي گرفتم

[QUOTE=104175810]دقيقا برا همين همش از خدا خواستم هر وقت قسمتم بود ، به زور نمي خوام مطمئن باش خدا ح ...

زندگيم خدارشكر خيلي خوبه ... دوست دارم صبور باشم كه زندگيم ادامه پيدا كنه ، اميدوارم هيچوقت هيچوقت جاي من نباشيد ... امتحان خدا خيلي سخته

مرسي كه اميد و اميد و اميد ميديد بهم ، خيلي انرژي گرفتم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ