2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 62 پست
عزیزم ایشالا ماه بعد چند ماهه مگه اقدامی؟ 

من دوماه دارم طبیعی اقدام میکنم.البته رابطمون در حد دوبار تو اقدامه.میخام بزارم چن ماه طبیعی اقدام کنم اگه نشد برم دکتر.حس کردم بی بی چک ک رفتم دیدم ی هاله خیلی محوی داشت ک مثل توهم بود واضح نبود.ی بار میدیدم ی بار نمیدیدم .حالا شایدم بخاطر ادرارم ک زیاد ریختم نمیدونم

من دوماه دارم طبیعی اقدام میکنم.البته رابطمون در حد دوبار تو اقدامه.میخام بزارم چن ماه طبیعی اقدام ک ...

من تیر ماه اقدام کردم 5تیر پریود شدم باید 27 تیر میشدم که نشدم 10تابی بی چک گذاشتم ک 3تاش هاله داشت ولی باردار نبودمتا21مرداد پریود شدم یعتی تقریبا یک ماه پریود نشدم تا این ماه این ماه هم اصلا اقدام درست و حسابی نداشتیم یعنی یه جورایی بی خیال بچه شده بودیم یعنی حتی یک درصد احتمال نمیدادم باردار باشم حتی یه بی بی چک هم نذاشتم تا دکترم گفت واسه احتیاط ازکایس بده ک مثبت شد حالا شما هم زیاد حساس نباش استرس و ایناهم نداشته باش ایشالا ماه بعدی بارداربشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تیر ماه اقدام کردم 5تیر پریود شدم باید 27 تیر میشدم که نشدم 10تابی بی چک گذاشتم ک 3تاش هاله داشت ...

انشاله.من 5ماه هس جلوگیری ندارم ولی رابطه کم و سطحی داشتیم. فقط ی ماه اقدام داشتیم ولی کلی علایم داشتم ک نشد.و ماه پیش سیکل 13 و 22 اقدام بود ک بعید میدونم بشه.من دخترم هم کوچیکه ولی میخام فاصلشون زیاد نشه.قبل دخترم تنبلی داشتم ک بعد دخترم خوب شدم ک ی سقطم داشتم بعد سقطم پریودم نلمنطم شد و با تاخیر میشم.امروزم هس میکردم ی هاله محو داره ک مث توهمه .میخام اگه نیستم رژیم بگیرم و ورزش کنم