حق_طلب مدیر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 1005 عنوان تشریف بیارید براتون امن یجیب بخونم لطفا بخونید👇 | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 40 پست تسلیت عرض میکنم ایام سوگواری امام حسین ع و یارانشون رو خدمتتون دوستان اول اینکه امروز و فردا صدقه برای قلب امام زمان و سلامتیشون فراموشتون نشه 5 تا امن یجیب میخونم براتون شماهم لطفا دعا کنید کار ما زودتر درست شه و بریم سر زندگیمون برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸 1398/06/18 | 01:28 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاپرررک_خانم عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 480 برای منم☹ که انشالله جواب بیبی چک مثبت باشه و اینی که حس میکنم تو دلم نینیم باشه ❤أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ ❤
حق_طلب مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 1005 واسه مامان شدن منم بخون لطفا الهی ب زودی مامان شی عزیزم برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
حق_طلب مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 1005 دوتا برسم بهش و ببینمش بیشتر .. دوتا هم خونه بخریم. یکی واسه خودت که هر چی زودتر به حاجتت بر ... الهی عزیزم ممنون برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
حق_طلب مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 1005 انشالله بحق باب الحوائج مشکلتون حل بشه..و بقیه هم حاجت روا بشن بحق این شب..بچه ها محتاجم بدعا.. الهی امین حاجت روا عزیزم برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
حق_طلب مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 1005 من مادر بشم سنم بالاست مرسی عزیزم ب امید خدا ان شاء الله ب حق علی اصغر رباب خدا بهت بچه سالم و صالح بده برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
eshgheli عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1122 الهی ب زودی مامان شی عزیزم مرسی عزیزم انشالله شمام حاجت روا شی خدایا شکرت میشه واسه سالم بغل گرفتن تو دلیم صلوات بفرستین
حق_طلب مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 1005 برا منم بخون انشأالله خودتم حاجت میگیری حتما عزیز دلم ممنون برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
داکی۲ عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 1778 عزیزم ب امید خدا ان شاء الله ب حق علی اصغر رباب خدا بهت بچه سالم و صالح بده فدات بشم مهربون
حق_طلب مدیر استارتر عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 1005 برای منم☹ که انشالله جواب بیبی چک مثبت باشه و اینی که حس میکنم تو دلم نینیم باشه الهی ب حق علی اصغر امام حسین زودی باردار شی عزیزم. خبرشو بهم بده برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
شاپرررک_خانم عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 480 الهی ب حق علی اصغر امام حسین زودی باردار شی عزیزم. خبرشو بهم بده مرسی عزیزدلم منم برات ۵ تا امن یجیب خوندم به حاجت دلت برسی چشم عزیزم حتما❤❤❤ ❤أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ ❤
fati1398 عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 3807 الهی عزیزم ممنون قربونت عزیزم.💋خسته شدم از این همه فاصله و دوری .۶ ماه به ۶ ماه میبینمش ..امیدم به اینه که ازدواج نکنه.بازم شکرت خدا .توکل بخدا.💔 چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡