2777
2789
عنوان

جگر انگل دار خوردیم😭 بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 28623 بازدید | 253 پست
یچیزی میگی استارتر ها!!  چطور اون جگر رو برش دادین و خرد کردین و به سیخ زدین ولی ندیدین اونارو ...

گفتم که همسرم متوجه نشدع

از دیشب هم هی خودشو سرزنش میکنه که کوتاهی کرده تاصبح نخوابیده طفلکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یکی از شهرستان های آذربایجان غربی

عزیزم همسر خواهر شوهرم بخاطر خوردن کله پاچه 3 هفته تمام مریض بود گفتن انگل داشته کله پاچه و مشکوکه ب تب مالت.کلی ازمایش اینا داد که فقط مطمئن شه چیزیش نیست.ان شاالله که انگل یا از اونایی که تب کریمه رو انتقال میدن نباشه ولی میتونی زود بری ارمایش بدی از یلامتی خودتون مطمئن بشی عکس اونا رم دوباره بگیر بفرست اینجاشاید کسی تونست کمکت کنه.شوهرت هم از قصابیا بپرسه .ان شاالله که مشکلی نیست

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

دوستان لطفاااا تو این روزای عزاداری هم جایی که گوسفند قربونی میکنن نباشید چون تو ایران تا الان 98 نفر تب کریمه گرفتن و 10 نفر فوت شدن.ان شاالله هیچ کس مشکلی براش پیش نمیاد

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

عزیزدلم بچه هات که خوبن خدا رو شکر 

من از مامانم پرسیدم به گویش ما بهش میگن مالیک ماله جیگر خراب هست نخورن بهتره

دوست عزیزی که امضات طلب صلوات داری شک نکن دوتا برات میفرستم...ساداتم و افتخارم میکنم😎
وای خطرتاکه؟

نمیدونم

تا سه هفته باید دارو بخوریم

تا چندسال هم معلوم نمیشه که خوب شدیم یا نه

حتی با آزمایش هم معلومه نمیشه

همسرم همش خودخوری میکنه خیلی ناراحته 

همش میگه من کوتاهی کردم 😞

نمیدونم تا سه هفته باید دارو بخوریم تا چندسال هم معلوم نمیشه که خوب شدیم یا نه حتی با آزمایش هم م ...

مهم تخمشونه که اگه جیگر کامل پخته شده و هیچ خامی نداشته قطعا مشکلی پیش نمیاد با اطمینان بهت میگم

ولی متاسفانه اگه تخمشون خوب پخته نشده تو شکم فعال میشه و مشکل ساز 

گاهی تومور که یا تو کبد یا سر 

گاهی هم تولید مثل و ازدیادشون تو بدن رو بدنبال دارن