2777
2789
عنوان

جگر انگل دار خوردیم😭 بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 28621 بازدید | 253 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همسرم جگر رو با خودش برد بیمارستان به دکتر نشون بده ببینه ما چکار کنیم الان ولی من دلم طاقت نی ...

حالا اگه یک کلام گفت چطوری فهمیدین انگل دار بوده!

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
اومدم دیدم رو تخته گوشت پره از چیزای ریز و سیاه جگر رو فشار دادم ریخت بیرون توش پر بود همسرم متوجه ...

زنده بودن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اومدم دیدم رو تخته گوشت پره از چیزای ریز و سیاه جگر رو فشار دادم ریخت بیرون توش پر بود همسرم متوجه ...

واي چ صحنه بدي....

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/