2777
2789

خانوما شوهرم مغازه داره همش میاد از تیپ و استیل مشتریاش برا من تعریف میکنه من تو بارداریم هیکلم خیلی بهم ریخت ۲۰کیلو اضافه کردم بعد زایمانم کم نکردم الان ۷۷ کیلوم خودم میدونم خیلی خراب شده استیلم ولی اراده ام ندارم لاغر کنم همشم بهم میگه شکمت وپهلوهات خیلی تومخی شدن.خیلی ناراحت میشم از تعریفاش

ورزش کن عزیزم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب برو باشگاه حلقه بزن ب خودت برس دهن شوهرتم جر بده ک ب هیکل دخترا و زنها دقت نکنه😡😩

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بگو عزیرم سر کیسه رو شل کن برم لیپوماتیک کنم تا با اون چشات استیل مشتریاتو قورت ندادی😐😐😐😐😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بیشترین انگیزه انفاقا همین حرفای شوهرته.

اگر واقعا در این حد بی اراده ای منتظر چیزای بدتری هم باش. شوهرت هیزه ظاهرا و البته بی حیا که میاد پیشت راجع به زنای دیگه حرف میزنه.

من بودم دهنشو سرویس میکردم