2777
2789

خانمها پسرم بيوميل پلاس٢ميخوره در روز سه يا٢بار شير خيلي كم پنيري بالا مياره  قبل ٦ماه ببلاكarميدادم اينجور نبود الان اين بالا اوردن طبيعي يا اينكه رفلاكسشه و اذيت ميشه بعضي وقتا ديدم كه شير برميگرده دهنش و قورت ميده اروغ زدني هم شير بالا مياره اما كم ...بيوميل arبدم مثل همين پلاس وزن ميگيره ممنون ميشم از تجربه اتون بگيد

شیر خشک نمیدادم ولی دخترم قبل دو ماهگی به صورت پنیری بالا میاورد دو سه بار در روز. گاهی هم کمتر

و اینکه شیر هم تا گلوش میومد و در واقع رفلاکس پنهان داشت. 

به نظر میرسه کوچولوی شما هم رفلاکس داره

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چند وقتشه وزنش چطوره

سلام خوب هستيد خوشحال شدم وقتى از تاپيكاتون فهميدم باردار شديد فقط يه سوال ازتون داشتم ببخشيد تو اون تاپيكتون گفته بوديد ترشحات زرد و ابكى داريد خواستم ببينم همون ماه باردار بوديد؟؟؟اخه منم دقيقا همين طورى هستم هميشه فكر ميكنم بعد ترشحات زرد پريودى مياد مال شما چطور بود؟؟؟

سلام خوب هستيد خوشحال شدم وقتى از تاپيكاتون فهميدم باردار شديد فقط يه سوال ازتون داشتم ببخشيد تو اون ...

ترشح زرد داشتم و اینکه همراه با خون بود بعد اون ماه باردار شدم