2777
2789

عزيزم ادامه تحصيل رو با لباس فروختن مقايسه ميكني؟

مطمئنا هر رشته اي بري بهتر از فروشندگي لباسه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم یعنی ضرر نکنم

درستو ادامه بده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بعنی الان ک رشتم مدیریته کنارش میتونم اونم یادبگیرم؟ بهم ربط داره؟

اره ربطی به رشته اصلیت نداره هررشته باشی کنارش مهارت های دیگه مثل طراحی سایت،خیاطی،کامپوتر،و...یلدبگیری 

برگریزان دلم رانوبهاری آرزوست...
درسم مدیریت کسب و کاره. طراحی سایت جداست. هنوزم دانشگاه نرفتم  دودلم  ک برم اصلا یانه همین ...

طراحي سايت رو تو اموزشگاه ها هم ميتوني ياد بگيري ترجيحا يه رشته بهتر انتخاب كن

طراحي سايت رو تو اموزشگاه ها هم ميتوني ياد بگيري ترجيحا يه رشته بهتر انتخاب كن

نه گفتم ک رشته دانشگاهیم مدیریت کسب و کاره. طراحی روکنارش میخام یادبگیرم. فقط نمیدونم بهم ربط داره یانه

نه گفتم ک رشته دانشگاهیم مدیریت کسب و کاره. طراحی روکنارش میخام یادبگیرم. فقط نمیدونم بهم ربط داره ی ...

نخوندم

مهم نيست بهم ربط داشته باشه 

يه نوع مهارته ديگه