2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی درد داشت ولی بعدش ک بدنیا اومد انگار نه انگاررررررر ی سر سوزن درد نداشتم اومدم نی نی سایت کلیم چیزای خوشمزه خوردم و تخت خابیدم بعدم پاشدم رفتم دسشویی کاملا راحت روز دهم هم ۳ تا بخیه خورده بودم افتاد جاشم اصلا نموند ۷ صبح رفتم بیمارستان ۱۱ بدنیا اومد

حیوان مورد علاقم: اکسم

چ جوری بود کی کردی؟ بخیه هم داشتی؟

۱۳ شهریوز بچم یکساله شد پارسال تو شهریور

بخیه و برش اصلا درد نداش 

جیش کردن بعدش سوزش و درد نداره اونجات راحت میتونی دست بزنی دردت نمیاد بعدم با ورزش نه شکمی برام موند نه گشاد شدم همین به خدا رسیدم از دردش ولی خیلی راضیم

خیلی درد داشت ولی بعدش ک بدنیا اومد انگار نه انگاررررررر ی سر سوزن درد نداشتم اومدم نی نی سایت کلیم ...

درد داشتی رفتی بیمارستان؟

بچه ت چن کیلو بود کدوم شهری؟

۱۳ شهریوز بچم یکساله شد پارسال تو شهریور بخیه و برش اصلا درد نداش  جیش کردن بعدش سوزش و درد ن ...

این زایمان فیزیولوژیک ک میگن چ جوریه چ فرقی با اون یکی داره؟

درد داشتی رفتی بیمارستان؟ بچه ت چن کیلو بود کدوم شهری؟

اره از ده شبش مث دلپیچه درد داشتم بعدش پنج صب خیلی درد داشتم دیگ منظم شده بود رفتم بیمارستان خصوصی دو سانت هم باز شده بودم بدون امپول فشار هم زایمان کردم بچم دختر ۲۶۰۰ 

قم هستم 

من پارسال زایمان کردم ۹ صبح رفتم ۳:۳۵ دخترم به دنیا اومد...رفتم کلاس آمادگی زایمان خیلی راحت بودم

منم کلاس میرم ولی یکی از دوستام تازه بجه ش ب دنیا اومده میگفت اینقد بخیه خوردم ک نمیتونم از جام بلند شم خیلی ترسونده منو شما چن هفته بود ب دنیا اوردین

این زایمان فیزیولوژیک ک میگن چ جوریه چ فرقی با اون یکی داره؟

زایمانی ک خودت پیشرفت داشته باشی و دهانه رحمت باز بشه بدون کمک امپول فشار بدون استفاده از بی حسی میشه فیزیولوژیک 

زایمانی ک خودت پیشرفت داشته باشی و دهانه رحمت باز بشه بدون کمک امپول فشار بدون استفاده از بی حسی میش ...

اهان پس کار خاصی نمیکنن؟توی اب واینا وماساژاینا هم نداره نه؟همراهم داشتی موقع زایمان؟