2777
2789
عنوان

هوا بدجوری بهم ریختس

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 120 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا تبریز 

هوا بس ناجوانمردانه داره سرد نیشه 😥😥😥

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
عزیزم دعا کن بارونی باشه اونم از نوع شدیدچون یه عده به جای عزاداری میان برای عیاشی وعیش ونوش درکنارد ...

واای راست میگی.دیشب دلم گرفت واسه امام حسین.مسرا زنجیر میزدن زیر چشمی دخترارو دید میزدن.دخترام هفتاد قلم ارایش کرده بودن پسرارو نگاه میکردن هر هر کر کر.تنها چیزی که مطرح نبود عزاداری واسه امام حسین بود.البته همه اینجور نبودن ولی اکثرا اینجور بودن

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
اره با یه وضعایی مسافرا اومدن بیا وببین انگار نه انگار عزای حسینی

تو هیئتها با میکاپ و شنیون میان اونجا که لب دریاست دیگه😒

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
عزیزم دعا کن بارونی باشه اونم از نوع شدیدچون یه عده به جای عزاداری میان برای عیاشی وعیش ونوش درکنارد ...

خواهر جان  سی که با شما کاری ن اره

هر کی هر جور دوس داره بهتره زنگی کنه

بدون فضولی و دخالت

کسی نمیاد به اون یکی بگه چرا این کارا رو میکنید و عذاردا ی میکنید

پس شمام کاری با دیگران نداشته باش

مرسی

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
اره قبلا فکر میکردم همون بندر امام خمینیه ولی فک کنم کنارش میشه شهرتون 

تو زبونت یه جا وای نمیسه نه😂😂😂 شمال کجاش بو گندوعه اخه😒

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔