الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب ببین عزیزم با قطره چکان دو قطره اب غوره با 4 قطره شیر خودتو قاطی کن ی قطره بریز تو چشمش...هر سه روز یک بار اینکارو بکن ...منکه با ی بار ریختن مشکل دخترم حل شد بشدت چشماش قی میکرد و ابریزش داشت انشالا مشکل توام حل بشه خبرشو بده
حق داری بترسی من خودم توی این 40 روز همه تایپکهارو خوندم و دنبال راه حل بودم دو بارم دکتر بردم ولی اینو دکتر نگفت و منم نمیدونم چطور بهت اطمینان بدم ک توی چشمای دخترم ریختم و خوب شد اونم فقط ی بار
اخه هر روز که قی نمیکرد. یه هفته اشک میومد ازش ۳هفته خوب بود باز دوباره یه هفته ....
اره شدت متفاوته بستگی ب هوا و محیط...خداروشکر ک خوب شده..کاش ب اون روش من عمل کنن بخدا خوب میشه ولی تو اینترنت ادم نمیدونه چطور اطمینان بده دیگه هر جور خودشون صلاح میدونن