2777
2789

پسر من مجرای اشکی یه چشمش تنگ بود دکتر پماد و قطره داده بود تا یسالگیش میگفت ماساژ بده باز میشه ولی نشد بردیم میل زدن

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من مجرای اشکی یه چشمش تنگ بود دکتر پماد و قطره داده بود تا یسالگیش میگفت ماساژ بده باز میشه ولی ...

اخی عزیزم اشکالی نداره ولی با ی راه حل ساده میشد درست بشه دختر من 40 روزشه و واقعا با اون راه حل شد 

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
آره

خب ببین عزیزم با قطره چکان  دو قطره اب غوره با 4 قطره شیر خودتو قاطی کن ی قطره بریز تو چشمش...هر سه روز یک بار اینکارو بکن ...منکه با ی بار ریختن مشکل دخترم حل شد بشدت چشماش قی میکرد و ابریزش داشت انشالا مشکل توام حل بشه خبرشو بده 

آبغوره ضررنداره اینکارودکترگفت بکنی .میترسم بدترش کنم

حق داری بترسی من خودم توی این 40 روز همه تایپکهارو خوندم و دنبال راه حل بودم دو بارم دکتر بردم ولی اینو دکتر نگفت و منم نمیدونم چطور بهت اطمینان بدم ک توی چشمای دخترم ریختم و خوب شد اونم فقط ی بار 

...میتونی صب کنی شاید تا یکسالگی باز شد

پسر من ۸ماهگی خود به خود خوب شد

اره ممکنه خوب شه خودبخود ولی چه تاقتی داشتی من این 40 روز ک چشمای دخترم قی میکرد اینقد اعصابم داغون بود ک خداروشکر خوب شد با اون روش

اره ممکنه خوب شه خودبخود ولی چه تاقتی داشتی من این 40 روز ک چشمای دخترم قی میکرد اینقد اعصابم داغون ...

اخه هر روز که قی نمیکرد. یه هفته اشک میومد ازش ۳هفته خوب بود باز دوباره یه هفته ....

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
اخه هر روز که قی نمیکرد. یه هفته اشک میومد ازش ۳هفته خوب بود باز دوباره یه هفته ....

اره شدت متفاوته بستگی ب هوا و محیط...خداروشکر ک خوب شده..کاش ب اون روش من عمل کنن بخدا خوب میشه ولی تو اینترنت ادم نمیدونه چطور اطمینان بده دیگه هر جور خودشون صلاح میدونن