2777
2789
عنوان

کارمندااای بچه دار بیاین یه لحضه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم از صبح میره ساعت ۲میاد بعد ۴میره ۹/۳۰  ۱۰ اینامیاداونم حق داره واسه زندگیش تصمیم بگیره و ...

کار واسه مرداست, نه زنا.  زن مگه چقدتوان داره که هم بچه داری و شوهرداری کنه هم بره بیرون کارکنه!! 

اتفاقا بچه های مادرای کارمند خودساخته تر و با اعتماد به نفس تر و مرفه ترن.و تفکرات استقلال طلبانه بیشتری دارن چون مادراشون الگوشونه.مرفه از این نظر که خواسته هایی که ممکنه به پدرشون نتونن بگن از طریق مادراشون تامین میکنن.البته اوایل کودکیشون یکم مشکل نبود مادر رو حس کردنو دارن.و اینکه بستگی داره بچگیاشون زیر نظر و مراقبت چه کسی باشن.من که جز مادرم مادرشوهرم و شوهرم و یکی از زنداداشام به کس دیگه ای نمیتونم اعتماد کنم

Kiziim
کار واسه مرداست, نه زنا.  زن مگه چقدتوان داره که هم بچه داری و شوهرداری کنه هم بره بیرون کارکنه ...

کی گفتههه کار واسه مرداس؟؟اون برای نیم قرن پیش بود نه الان

باید تقسیم وظایف بشه ما توخونه هممون توکارای خونه کمک میکنیم

زن انسانه حق داره برای خودش مستقل کارکنه

کی گفتههه کار واسه مرداس؟؟اون برای نیم قرن پیش بود نه الان باید تقسیم وظایف بشه ما توخونه هممون توک ...

ماهم کمک میکنیم ولی جداازفشاری که به زن میاد بچه هاشم خیلی کمبودا میگیرن, 

کارکردن زن بیرون ازخونه بزرگترین ظلم بهشه.