2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بدنیا بیاد چن کیلو میشه

بستگی به بندنافش داره و اینکه شماچقد تقویت کنی.بچه من بندنافش درشت بود زود وزن میگرفت.۳۴ هفته ۲۵۰۰ بود وقتی بدنیا اومد ۴۱۲۰ بود.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بستگی به بندنافش داره و اینکه شماچقد تقویت کنی.بچه من بندنافش درشت بود زود وزن میگرفت.۳۴ هفته ۲۵۰۰ ب ...

ینی ممکنه چهار کیلو باشه جفتم گف پیرنشده بند نافم یدور گردنش بود اونم باز شده

ینی ممکنه چهار کیلو باشه جفتم گف پیرنشده بند نافم یدور گردنش بود اونم باز شده

ممکنه.من هفته های آخر روزی سه تا بستنی میخوردم.بلال آبپز زیاد میخوردم.ماکارونی میخوردم.میوه روزی یک بشقاب از میوه های مختلف خرد میکردم میخوردم.با غذاهام سالادکاهو میخوردم‌.حساب میکردم هفته ای ۳۰۰ گرم وزن میگرفت.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی