2777
2789
عنوان

دوخواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 26 پست

من که همیشه هوای سونیا رو‌داشتم‌😐البته هفت هشت سال ازم کوچک تره

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️

ما خودمون ۴ تا خواهر بودیم  همیشه هم باهم خوب بودیم اما حیف بعد از ازدواج هامون از هم دور افتادیم هر کدوم تو یه شهر

خودمم دوتا دخمل گلی ۱۳ و ۹ ساله دارم که باهم خیلی خوبن  جمع و غیر  جمع نداره  همیشه باهم خوبن 

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه  ازالان بهشون بگو باهام کنار بیان جلو جمع مخصوا بزرگه

خدا را شکر عاقلن و مستقل . خیلی هم وابسته ان بهم

از مزایای مامان کارمند داشتنه دیگه

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
ما خودمون ۴ تا خواهر بودیم  همیشه هم باهم خوب بودیم اما حیف بعد از ازدواج هامون از هم دور افتاد ...

دقیق مثل ما 

چه خوب  

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

عزیزم بچه ن یه کم ک بزرگتر بشن خودشون یاد میگیرن که باید احترام همو نکهدارن .منو خواهرم بچگی خیلی با هم دعوا میکردیم بزرگتر که شدیم خیلی با هم دوست شدیم البته باز گاهی دعوامون میشد ولی حالا جونمون واسه هم می‌ره 

منم خیلی باهم جوریم خداروشکر  جونمون براهم درمیره تازه  جاریمه 😍 ازسروکوله هم بالامیریم ...

چه جالب 

منم با خواهرم جاریم

دقیق مثل ما  چه خوب    

شماهم از هم دورین

این دوری ما رو خیلی اذیت میکنه سالی یکی دوبار بیشتر همدیگه رو نمیتونیم ببینیم😣😣

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
میگم‌جلو جمع دعوا کنید انقدر میزنمتون صدا بز بدید دخترانم😊

روش خیلی خوبیه بنظرم  

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

روش خیلی خوبیه بنظرم    

عالییی😂😂😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
برای اینکه حرفتون نیوفته تو زبونا 

دقیقا 

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

شماهم از هم دورین  این دوری ما رو خیلی اذیت میکنه سالی یکی دوبار بیشتر همدیگه رو نمیتونیم ببین ...

نه اینقدر دور البته در حد دو سه ساعت..البته با آخریمون 14 ساعت فاصله داریم که کم می بینمش

ماهی یه بار دوبار دو تا خواهرای دیگم میبینمشون ولی خیلی کوتاه چون همگی شاغلیم و تعطیلات نداریم خیلی

ما خودمون ۴ تا خواهر بودیم  همیشه هم باهم خوب بودیم اما حیف بعد از ازدواج هامون از هم دور افتاد ...

خداروشکر