2777
2789
عنوان

بستن منافذ باز پوست با لیزر

32276 بازدید | 20 پست

سلام 

من خیلی صورتم جوش میزنه ،کلیم دکتر رفتم هرار جورم دارو خوردم 

همونه که هست 

اینجا کسی منافذ پوستشو با لیزر بسته ؟؟

راضی بودین !؟میخوام‌برم سراغش شاید بهتر شد

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....

عزیزم من دو جلسه رفتم میکرونیدلینگ و لیزر، بعدش خودم ی دستگاه میکروپن خریدم و ی کوکتل جمع کننده منافذ، خودم هر ماه میکرونیدلینگ میکنم خییییلی خوبه

کلیپاشم از گوگل دانلود کردم و یاد گرفتم

هیچ کاری نداره

من 90 درصد خوب شدم

دو جلسه هم خودم انجام دادم و بازم انجام میدم

منم منافذ پوستم بازه ؟يعني دكتر نرم؟فايده نداره؟

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم منافذ پوستم بازه ؟يعني دكتر نرم؟فايده نداره؟

دکترا اول چندین جلسه دارو مینویسن ،ک بهت میگم منی ک از 17 سالگی تا 24 سالگی تجربه دارم دارو هییییییییچ اثری روی منافذ نداره ،دارو های پوستم ک چ گرررررون

من حتی طرف طب سنتی هم رفتم 

حجامت و اینا

ولی بهترین کار اینه ک ی دستگاه میکروپن بخری ،و خودت انجام بدی

البته من پوستم چرب بود 

من هر صبح ناشتا خاکشیر با آب ولرم میخورم،نیم ساعت قبل از صبحانه

و شب ها هم ی لیوان مخلوط کاسنی و شاه‌تره، پاکسازی کبد میکنه و پوست شفاف می‌کنه

دکترا اول چندین جلسه دارو مینویسن ،ک بهت میگم منی ک از 17 سالگی تا 24 سالگی تجربه دارم دارو هییییییی ...

قیمت دسنگاه میکرو پن چند هست عزیزم؟؟

و اینکه چ جوری کار کردن باهاش؟

خاکشیر قبل اینگ بخوری خییس میکنی عشقم؟

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
دکترا اول چندین جلسه دارو مینویسن ،ک بهت میگم منی ک از 17 سالگی تا 24 سالگی تجربه دارم دارو هییییییی ...

کاسنی و شاتره عرقشو میخوری عزیزم؟

عرق کاسنی و عرق شاتره؟

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  

ممنون بايبت توضيحاتت  

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
قیمت دسنگاه میکرو پن چند هست عزیزم؟؟ و اینکه چ جوری کار کردن باهاش؟ خاکشیر قبل اینگ بخوری خییس میک ...

عزیزم من از دیجی کالا خریدم ۷۰۰ میکروپن مدل a1c

ارزونترش هم هست ولی من با تحقیق خریدم، کار کردن باهاش خیییییییلی رااااااحته ،بزن توی گوگل کلیپاشو دانلود کن

من خودم برا خودم انجام میدم

خاکشی هم شب قبلش ی قاشق غذا خوری میریزم توی لیوان ی کم اب میذارم روش، میذارم یخچال، فردا صبحش با اب شیر لیوانو پر میکنم میخورم

پوست رو سفید و شفاف می‌کنه

کاسنی و شاتره عرقشو میخوری عزیزم؟ عرق کاسنی و عرق شاتره؟

اره عزیزم عرقشو

هر شب قبل خواب، قاطی میکنم،

ببین من طبعم گرمه 

باید اول طبعتو بشناسی

اگر طبعت سرد باشه زیاد خوب نیست

عزیزم من دو جلسه رفتم میکرونیدلینگ و لیزر، بعدش خودم ی دستگاه میکروپن خریدم و ی کوکتل جمع کننده مناف ...

خوب شد پوستت ؟؟

عاشقت نبودم ،تلاش کردی تو دلم جا باز کردی ...💔عاشقت شدم از توام زدم جلو ولی کم اوردی ...من بهت تکیه کرده بودم ...خیلی سخته تکیه گاه دختری که حتی بخاطرت خانوادشم پس زده پشتشو خالی کنه ...خوردم زمین ،بدم خوردم زمین ...فقط از خدا میخوام هیچوقت جای من نباشی ...حس این شبای منو نداشته باشی ...من گذشتم از اون زندگی دارم میرم همون‌ چیزی شد که خواستی 😔هروقت یادم افتادی دعا کن بتونم دووم بیارم ...باهم دیگه خندیدیم تنها گریه کردم 😔💔...همین/بیا وداع کنیم ...اگر بنا باشد کسی از ما بماند همان به که تو‌بمانی...کینه تو به کار این دنیا بیشتر می آید ...تا عشق من ....
سلام ارغوان جان چیکار کردی با شوهرت؟؟

سلام درگیر دادگاها عزیزم هیچ کاریم نمیتونه بکنه قانون 

اونم نه اشتی میکنه نه طلاق میده 🙂