2777
2789
عنوان

امید دهی

52 بازدید | 13 پست

سلام. بچه ها از آزمایش میام جوابشو ندیدم هنوز. نمیدونم باردارم یا نه. میشه ی چیزی بهم بگین تا وقتی جوابش اومد و ۹۰ درصد منفیه حالم گرفته نشه. آخه همینجوریش دلم میخاد بمیرم. در صورتیکه شوهرم میگه هر چی شد طوری نیست و ...

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینکه امید بدین باردارم.چیکار کنم وقتی جوابش منفی اومد اعصابم خراب نشه

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
خدا بزرگه هرچی خودش صلاح بدونه همونو برات درنظر میگیره .ناامید نباش از رحمتش

توکل کردم اما نمیدونم چرا وقتی منفی میشه کلا ناامید میشم. سرد میشم تا چند روز. در صورتیکه کلا تازه ماه دوم اقدامم

توکل ب خدا.ان شالله هرچی ب خیرت هم همون بشه. مگ بی بی چک نزدی؟

ان شاءالله. چرا ولی دوتاش منفی بود ی مارک بود. یکیش مثبت بود ی مارک دیگه بود. دکترم گف کلا به بیبی چک اعتماد نکن

توکل کردم اما نمیدونم چرا وقتی منفی میشه کلا ناامید میشم. سرد میشم تا چند روز. در صورتیکه کلا تازه م ...

تازه دوماهه نباید انقدر زود ناامید شی خیلی وقت داری تا یکسال وقت داری عزیزم.انشاءالله خدا دامنت رو سبز میکنه

تازه دوماهه نباید انقدر زود ناامید شی خیلی وقت داری تا یکسال وقت داری عزیزم.انشاءالله خدا دامنت رو س ...

عزیزی. ممنون ان شاءالله