2777
2789
عنوان

طرز تهیه بریانی

1541 بازدید | 5 پست

طرز تهیه بریانی

طرز تهیه بریانی

با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر بریانی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری بریانی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید

مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم بریانی

  • پیاز ۲ عدد
  • دنبه ۵۰ گرم
  • جگر سفید ۱۰۰ گرم
  • دارچین ۱ قاشق چایخوری
  • گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • پسته ، بادام و گردو برای تزیین
  • نعناع خشک ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و روغن به اندازه کافی

دستور پخت بریانی

طرز تهیه بریانی

برای تهیه بریانی اصفهانی ابتدا 1عدد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و داخل قابلمه می گذاریم و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع و گوشت سردست گوسفندی را نیز می افزاییم و دنبه را نیز روی گوشت می گذاریم

و 4 لیوان آب ولرم داخل قابلمه می ریزیم و درب آن را می گذاریم و روی حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم تا گوشت کاملا مغز پخت شود و آب کمی دیگر داخل قابلمه باقی مانده باشد. سپس پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و می شوییم

و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در قابلمه ای 2 قاشق غذاخوری روغن مایع می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیاز را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم و کمی نمک،فلفل سیاه روی پیاز می پاشیم وجگر سفید را داخل قابلمه می گذاریم

و 2 لیوان آب به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب داخل قابلمه تبخیر شود و جگر پخته شود. پس از پخت کامل گوشت گوسفندی و دنبه حرارت را خاموش می کنیم و گوشت و دنبه را در آبکشی می گذاریم و داخل چرخ گوشت می ریزیم تا خوب چرخ شود

و آب گوشت را می گذاریم تا داخل قابلمه بماند و کنار می گذاریم.نعناع خشک و کمی نمک،فلفل سیاه روی گوشت چرخ شده می پاشیم و یکبار دیگر مخلوط گوشت و دنبه را چرخ می کنیم و در کاسه ای می ریزیم و کنار می گذاریم.به قابلمه محتوی جگر سفید سر می زنیم

اگر آب داخل قابلمه تبخیر شده بود پیاز و جگر را تفت می دهیم و قابلمه را از روی شعله بر می داریم و کنار می گذاریم تا مواد داخل آن سرد شود و مخلوط جگر و پیاز را نیز داخل چرخ گوشت می ریزیم و تا خوب چرخ شوند و در کاسه ای می ریزیم و کنار می گذاریم.

در آخر ترکیب گوشت گوسفندی و دنبه را که دو مرتبه چرخ کردیم را مانند همبرگر ابتدا با کمک دو دست به صورت دایره در می آوریم و بعد تخت می کنیم تا کاملا شبیه همبرگر شود و روی آن مقداری دارچین می پاشیم و تابه ای را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم

و با قلمو داخل روغن می زنیم و تابه را کمی چرب می کنیم و بریانی را آرام داخل تابه می گذاریم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان سرخ شود.بعد از اینکه یک طرف بریانی سرخ شد با کفگیر آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر بریانی هم سرخ شود.

از آب گوشت که کمی داخل قابلمه مانده بود روی نان می ریزیم و بریانی را داخل همان نان می گذاریم و در بشقابی قرار می دهیم و از مخلوط جگر سفید و پیاز چرخ شده روی آن می ریزیم و خلال بادام،مغز گردو و خلال پسته نیز برای تزئین بریانی استفاده می کنیم و نوش جان کنید.

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ، ثبت است در جریده عالم دوام ما

چقدسخته بهتره اماده بخوریم ولی خوشمزه س

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز