2777
2789
عنوان

بی بی چک

241 بازدید | 19 پست

سلام خانوما تورو خدا کمک کنید دوره های پری نامنظمی دارم امروز سی ودو پری هستش از پانزده تا بیست پری تو اقدام بودم حالا امروز دوتا بی بی چک زدم هردوتاش منفی بود درد زیر دل دارم میگم الان پری میشم ولی سه چهارروزه درد دارم و نشدم پری میخاستم بپرسم کسی مثل من بود تجربه ای دارین خدایی بگین

سلام. ببین من دقیقا شرایط تو رو دارم. و باید یک هفته دیگه بی بی چک استفاده کنم. نگران درد نباش. منم درد خیلی دارم. اما دکتر گفت چون تازه برای بارداری اقدام کردی موردی نداره اما اگه بعد از پریودی بازم درد داشتی احتمال کیست زیاده

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. ببین من دقیقا شرایط تو رو دارم. و باید یک هفته دیگه بی بی چک استفاده کنم. نگران درد نباش. منم ...

نزدیکه پری درد دارم بعدش درد ندارم حس میکنم همین الان پری میاد ولی خبری نیست شما تست نزدی تا حالا

نزدیکه پری درد دارم بعدش درد ندارم حس میکنم همین الان پری میاد ولی خبری نیست شما تست نزدی تا حالا

من الان دقیقا داشتم تو نت نگاه میکردم بهترین زمان انجام تست بی بی چک. دیدم گفته زمانی که از پری بگذره. اما بستگی به کیفیت بی بی چک هم داره. من هم پری نامظم دارم. بخاطر هیمن باید 23 بشم و صبر کنم اگه  تا 30 نشدم دیگه بی بی چک استفاده میکنم

من الان دقیقا داشتم تو نت نگاه میکردم بهترین زمان انجام تست بی بی چک. دیدم گفته زمانی که از پری بگذره. اما بستگی به کیفیت بی بی چک هم داره. من هم پری نامظم دارم. بخاطر هیمن باید 23 بشم و صبر کنم اگه  تا 30 نشدم دیگه بی بی چک استفاده میکنم

من الان 5 ماه تو اقدامم. بخاطر همین تا حدی هم پریم به هم ریخته. اما نگران نباش. چون همین استرس هم تو زمان پریودیت خیلی تاثیر میزاره. بهش فکر کنم. خودت سر گرم کن. گرچه میدونم سخته چون الان من دیگه خودمم بعد از 5 ماه نگران شدم. اما چاره ای جز صبر نیست. توکل به خدا