2777
2789
عنوان

طلا خریدن امروز گناه داره؟

389 بازدید | 48 پست

سلام عزیزان من بعد دو سال و خورده ای میخوام برم یه گوشواره بخرم گناه نداره؟دو سال پیش بخاطر یه مشکل ینی بخاطر خرج بیمارستان هرچی داشتم فروختم خیلی ذوق دارم میخوام بگیرم شوهرم میگه امشب شب تاسوعاس گناه داره...پولم ۱۵۰۰ هست نمیدونم گوشواره خوب میشه یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون واسه دل خودمونه میگیم به دلم نمیشینه امروز برم مثلا خود من از اول محرم گوشواره و اینجور چیزا نمیندازم خودم دوست ندارم نه ثواب داره نه گناه 😂راحت باش فک نکنم مشکلی داشته باشه نهایتش امشب بخر دوهفته دیگه استفاده کن

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
گرمی ۴۱۴ شوهرم میگه شب تاسوعاس گناه داره چون عصر میخوایم بریم

حرفش بشدت بی منطقِ

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”