2777
2789

مخصوصا اگر شخص ادم خشکو سرسختی باشه شما پیشنهادی دارید؟

دنیا همش اینجوری نمیمونه🎹🎵🎶 هیچکسی اینجوری نمیتونه🎤🎵🎶 بشکنه دلیو رد بشه🎧🎵🎶 

چ تایپیک جالبی..ب منم یاد بدید

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه کاری بکنی ببینی رفتارش نسبت بهش چیه... 

یا هی بکی فلان چیز برای فلانی اتفاق افتاده واکنشش و ببینی

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بستگی داره تو چه زمینه ای بخوای نقطه ضعف بگیری....مثلا غذا دعوا ترس کشتی  احساسات باید بگی واس ...

مثال با ینفر دشمنی داری میخوای اذیتش کنی

دنیا همش اینجوری نمیمونه🎹🎵🎶 هیچکسی اینجوری نمیتونه🎤🎵🎶 بشکنه دلیو رد بشه🎧🎵🎶 

ببین چه کارهای زشتی انجام میده بهش بگو به همه میگم...رو شوهرش زنش بچه اش اگه حساس باشه اذیتش کن....اگه به شغلش حساسه خرابش کن...اگه زیاد دشمنی داری اندازه دویست هزهر شیشه بگیر بده یکی ببره داخل ماشینشون یا زیرش جاسازی کنه بعدش بزنگ پلیس بیاد یجای جاسازی کن به پلیس بگو تو چراغش هست یا زیرش هست یا داخل صندلی هست یا داخل لاستیک هست...بزا بره دهنش سرویس بشه