2777
2789

یه 405 دارم به خرج افتاده پول زیادیم ندارم بزارم روش

میخوام کوییک صفر جایگزین کنم خوبه؟

دعا کنید هفته دیگه تاپیک بزنم که منم مامان شدم واسم صلوات بفرستین😘

خوبه ولی زیاد ملت راضی نبودن انگار ازش اگه ساینا یا تیبا۲ بگیری بهتره

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من س ماهه دارم عالیه تو ماشینهای ایرانی و چینی ....۲۰۶ میتونی بگیری

کوییک داری؟ دنده ای یا اتومات ؟ 

206 هفتاد و سه میلیونه کوییک 60میلیون

کوییک داری؟ دنده ای یا اتومات ؟  206 هفتاد و سه میلیونه کوییک 60میلیون

سلام دنده ای .. خوب میشه با این پول ۲۰۶ مدل بالا گرفت.......من ولی ترجیح میدم ماشین صفر باشه ....

من واسه خانمم گرفتم ....واسه شما هم خوبه به خانمهامیاد اتفاقا ........

سلام دنده ای .. خوب میشه با این پول ۲۰۶ مدل بالا گرفت.......من ولی ترجیح میدم ماشین صفر باشه .... م ...

نه من 0 رو ترجیح میدم 

ممنون از راهنماییتون

فقط ببخشید برا مسافرت خارج  شهر هم جواب میده؟ اذیت نمیکنه

؟

نه من 0 رو ترجیح میدم  ممنون از راهنماییتون فقط ببخشید برا مسافرت خارج  شهر هم جواب میده ...

من ۳ بار رفتم شمال خوب بوده راحت بودم کولرشم خوبه ......فقط صندق عقبش کوچیکه موقع مسافرت 

متوجه میشی مگر اینکه از باربند استفاده کنید .....

من ۳ بار رفتم شمال خوب بوده راحت بودم کولرشم خوبه ......فقط صندق عقبش کوچیکه موقع مسافرت  متوج ...

ممنون ازتون

منم ممنون از شما که محترمانه جواب دادید اینجا همه به مردها فحش میدن نمیدونم چرا 

هرکس نشون دهنده ی شخصیت خودشه دیگران هم شخصیت و فرهنگ خودشون رو نشون میدن اتفاقا حضور مردها خیلیم خوبه تو همین گفتگو ها میتونین بفهمین انتظارات خانومتون از زندگی و شما چیه با دیدگاه خانوما اشنا میشید طندگی هم برا خانوادتون راحتتر میشه

هرکس نشون دهنده ی شخصیت خودشه دیگران هم شخصیت و فرهنگ خودشون رو نشون میدن اتفاقا حضور مردها خیلیم خو ...

اتفاقا من یه مشکلی داشتم ۸سال با خانمم میجنگیدم ولی یک ساله اومدم اینجا متوجه شدم چجوری باید برخورد کرد و چیگفت من خوب شخصیت خانمها رو نمیشناختم ..ولی یک بار اتفاقی اینجا اومدم دیدم خوب مطالب خوب هم زییاده تو سایت و خانمهایی که 

واقعا دلسوزانه راهنماییت میکنن ...حالا اینجا ببخشید نمیشه بگم مشکلمو وگرنه میگفتم بهتون 

اتفاقا من یه مشکلی داشتم ۸سال با خانمم میجنگیدم ولی یک ساله اومدم اینجا متوجه شدم چجوری باید برخورد ...

نیازی نیست به من بگید 

اینجارو  همکار و دوستاتون معرفی کنین انشاالله مشکلات همه حل شه 

روبخیر🌹