2777
2789

اسم پسرم مذهبیه اسم دخترم ایرانی و امروزی

عاتش هم این بود که اسم پدرشوهرم رو رو پسرم گذاشتیم چون شهید بود خیلیا دلیل دارن قضاوت نکنیم

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چه ایرادی داره واقعا من هم ایرانی هم مسلمان...اسم پسر امیر رضا دوست داردختر آریانا 

حرف شما کاملا درست

ولی چرا مثلا برعکس نذاشتی؟ پسرت امروزی و به روز 

دخترت مذهبی؟

چرا فقط الان پسرها رو مذهبی میذارن فرق میکنه؟

اسم دختر از ائمه هم داریم

خیلی دیدم  مثلا یکی از آشناهای ما دخترش آرنیکا پسرش طه  فقط پسر ارزش اسم ائمه رو داره؟

نه اتفاقا دخترش شانس اینو داشته كه اسم عربی روش نزارن

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...

به نظرم همونقدر که اونا یه نامگذاری رو جنایی و انقدر بزرگ میکنن شما هم همونطوری استارتر

چوب خشکم کسی اسم بچه اش رو بذاره ما به عنوان انسان فقط وظیفه داریم با احترام صداش کنیم که ناراحت نشه

خب یکی رو بذاره اکبر یکی رو بذاره پارمیدا.تفاوتش به ما ربطی نداره که ربطش بدیم به اعتقادات و سوال جواب کنیم که چرا این اونطوره یا اینطوره.اونیکه این وسط بعدا اذیت میشه اکبر خودشونه.

اسم فقط واسه تفکیک آدمهاست بابا چقدر داستانو بزرگ میکنید!!!

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
حرف شما کاملا درست ولی چرا مثلا برعکس نذاشتی؟ پسرت امروزی و به روز  دخترت مذهبی؟ چرا فقط الا ...

خب هنوز که گذاشتم عزیزم تو ذهنم...ولی راستش بخوای چون امام رضا خیلی دوست دارم وگرنه مثلا اسم سورنا و اریا هم دوست دارم ولی شدیدا از اون ور دوست دارم اسمش رضا بشه

اصلا هر کی هر چی دوست داره بزاره ولی معمولا این مذهبیان که تو کار غیر مذهبیا دخالت میکنن مثلا میگن ...

باور کن من اینجوری هم دیدم یه جوری رفتار می کنند انگار چون چادری هستی آقازاده ای نماینده مجلسی چیزی هستی یا بهت توهین می کنند بهت می گن عرب پرست !!!انگار من چون چادریم دستم دوست دارم کشورمون دوست ندارم در حالی که شاید سطح اطلاعات و علاقم به تاریخ کشورم صد فرار کسی باشه که من متهم کرده... تندروی چه اینوری چه انوری به نظرم خوب نیست

اسم سلیقه ای هست شاید مثلا اسم اولی رو مادر عربی انتخاب کنه بچه دوم رو پدر ایرانی،به نظر من مهم اینه که اسم بچه زیبا وبامعنی باشه من خودم دوست دارم اسم ی بچم رو امامی بزارم یکی رو جدیدیابین المللی و دلیلی نمیبینم که هردو رو از ی کشور انتخاب کنم.