2777
2789
عنوان

با این مشکل کنار میایید؟

110 بازدید | 11 پست

خانم های متاهل اگر جدا از مشکلات کوچیک که میشه ازش چشم پوشی کرد و توی همه زندگی ها هست  همسرتون یه مشکل اساسی داشت اونم این بود که وقتی شما حضور ندارید زیاد به خانم‌ها نگاه می‌کرد وقتی شما هستید نه ملاحظه میکنه. چه جوری برخورد میکردید چشم پوشی میکردید به خاطر بقیه چیزها یا چی . خواهش می‌کنم نظرتون رو بگید الان در مرحله ای هستم که نمیدونم من زیادی حساسم همه مردها همینن یا نه این هم یه جور بی احترامی به منه! توجه داشته باشید چندین سال ازدواج کردیم و‌بچه هم داریم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم با اينکه هيئتيه گاهي نگاه ک ميکرد به روش مياوردم و بهش تيکه مينداختم .کلي بهش برميخورد و ميگفت من با ديد بد نگاه نميکنم فقط کنجکاويه همين و تو داري بهم تهمت ميزني .  چاره چيه . بعضيا به همين قصد خودشونو درست ميکنن ميان بيرون ميچرخن. الان خيلي بهتر شده يا شايدم مثل شوهر شما حواسش هست پيش من نگاه نميکنه.اخه بهم ميگفت من کل روز بيرونم اگه بخوام ميتونم هرکاري انجام بدم مگه مشکل دارم بيام جلو تو ناموس مردکو ديد بزنم