وقتی ریختی تو زودپز بذار اول ی 5-10 دقیقه قل بزنه بعد خوب درشو سفت کن حرارتشم زیاد کن وقتی صداش در اومد حرارتو متوسط کن ی نیم ساعت یا یک ساعت ک گذاشتی پخت خاموش کن بعد با قاشقی چنگالی چیزی سوپاپ رو بگیر بالا تا بخار کاملا خارج شه وقتی صدا قطع شد اروم باز کن.
مرسی از توضیح کاملت زودپزم بزرگه اما غذام کم اشکالی نداره.... اب توی زودپز هم تموم میشه ایا
خواهش میکنم گلم.همه ی نکاتی ک گفتم مو ب مو انجام بده چون زودپز خطرناکه.بستگی داره بعضی زودپزا خیلی ابو میکشه بعضیا کم اگ میبینی خیلی کم میشه 2 لیوان اب اضافه ش کن.