2777
2789

سلام. خواهرم میخواد با دفترچه من عمل یه عمل زنانه کنه. از طرفی منم سه ماهه باردارم و این عمل رو زن باردار نمیتونه انجام بده. بنظرتون بیمه میفهمه؟ خودم سردرگمم. رو انداخته. هزینه عملش با بیمه سه میلیون فرفشه

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏

عزیزم الان کارها اینترنتی شده همه اطلاعاتتون احتمالا داخل سیستم ثبته

بازم نمی دونم نوع بیمه شما رو ولی الان تامین اجتماعی به طور مثال بری بیمارستانه قشنگ همه چیز کامپیوتری همه اطلاعاتت مشخص از سیستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره تامین اجتماعیه😔

درسته خواهرته بفهمن برات دردسر میشه باردارم هستی بیمه اتو باطل میکنن یا جریمه پس بگو اگه عمل نبود بهت میدادم

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت
س:سلام من از بیمه نیروی مسلح خواهرم استفاده کردم که تحت پوشش همسرش بوده بعد کارشناس بیمه فهمیده دفترچه بیمه مال خودم نبوده خواهش میکنم راهنمایی فرمایید
ج:با سلام هرگونه استفاده از دفترچه غیر جرم محسوب میگردد ودر صورت اثبات جریمه سنگینی لحاظ میشود لذا تمام هزینه هایی که انجام گرفته با جرائم از شما اخذ میشود وبیمه شده اصلی  هم توبیخ کتبی در پرونده بیمه ایشان لحاظ میگردد 

سرچ کردم یکی این سوال رو سه سال پیش پرسیده بود

یا این سوال

اگر کسی از دفترچه بیمه دیگری استفاده کند جریمه اش چقدر است

بسته به میزان استفاده من غیر حقی که از دفترچه نمودید مبلغ متفاوت خواهد بود