2777
2789
تو رو خدا حلال کن. ای کاش نمیزاشتم

من 3 هفته اخرم نخورم مقاومتم میره بالا  

چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم. ای کاش نمیزاستم عکس

دور از جونت نوش حونتون خیلی وقته نخوردم اخه 💝😘

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
برنج ایرانی معمولی. برنج رو اینقدر بپز تا له له شه. بعد زعفرون وگلاب و شکر  وخلال بادام بر ...

نوش جان دلم خواست فردا درست میکنم انشالله

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
رژیمی؟

متاسفانه

فیننننننننننن  

چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(:
منم دایم الرژیمم. 😁از ۸۵ با دوشکم زایمان رسیدم به ۶۲. مریضم. درست میکنم به زور میدم به بچه هام. 😁

خیلی سخته

اون طمع شله زرد اونم تو محرم واییی

دیشب نذری اورده بودن همشو جلوی چشمم  شوهرم خورد  

خیلی سخته اون طمع شله زرد اونم تو محرم واییی دیشب نذری اورده بودن همشو جلوی چشمم  شوهرم خورد ...

جسارتا شما چند کیلویی؟اصلا لب نمیزنی. من قدم ۱۶۰هست. با ۶۲کیلو. این دو کیلو رو دیگه ول کردم. دیگه وزنم رو ثابت دیگر داشتم

آره گلم چیه مگه؟😊

میای دوست بشیم ؟   تا حالا یه اوتاکو از نزدیک ندیدم اخه خودم هم چندساله انیمه میبینم 

شما طرفدار انیمه ای ؟

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
میای دوست بشیم ؟   تا حالا یه اوتاکو از نزدیک ندیدم اخه خودم هم چندساله انیمه میبینم  ش ...

آره گلم حتمااااا😍😍😍😍

بله دیگه طرفدار انیمه و هر چیزی که به دنیای انیمه مربوطه هستم😉

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
آره گلم حتمااااا😍😍😍😍 بله دیگه طرفدار انیمه و هر چیزی که به دنیای انیمه مربوطه هستم😉

چیا تا حالا دیدی ؟ انیمه وایولت اورگاردن رو دیدی ؟

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.