اخرای بارداریمع اندامم افتضاح شده رو شکمم ک نگم انگار گربه پنجول کشیده از بش خط های تیره روش اوفتاده 15 کیلو رفتم بالا اتاق بچم هنوز اماده نیییستتت 😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
عزیزکم هورمونا زده بالا دیگه ....غصه نخور به لحظه ای فک کن که بغلش کردی داری شیرش میدی اونم زل زده تو چشات 😊😊😊 همه اینا میگذره مادر شدن سخته دیگه ...لاغر میشی تو شیر دهی شکمت جمع میشه ترک دلت کم رنگتر میشه ...
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
یه چیزی بگم با اجازه استارتر بعضی بچه ها هر چی دهنشون هست میگن ما هم چون بچه هست هیچی نباید بگیم سما می گید از دستش ناراحت نشو ولی حرفاشون ازار دهنده است